dobreGAZFAN pisze:jakiś inny taki związek obarczony ułomnością

wez defendera siedmiomiejscowego
dla bediów z ułomnosciami będzie trzeci rząd

Moderator: Jerry
dobreGAZFAN pisze:jakiś inny taki związek obarczony ułomnością
Raczej wprost przeciwnieGAZFAN pisze:Ze niby narzeczona, kochanka, przyjaciółka czy jakiś inny taki związek obarczony ułomnością.![]()
![]()
Nic nie zamierzam robic, ani nawet nie muszeczesław&jarząbek pisze: ta?
a co mi zrobisz?
moze on nie spiety tylko zaszyty?Student pisze:jaki spięty
Psik...petercapri pisze:No to siedz cicho, zamiast pierniczyc glupoty i rozdupczac watek.czesław&jarząbek pisze:mógłbym podać jakieś ideologiczno-merytoryczne powody dla których nie napisze. ale nie bede wymyślał.
poprostu mi się nie chce.
Się chłopaku możesz zdziwić kogo Ci na zlot jeszcze przytaszczeczesław&jarząbek pisze:dobreGAZFAN pisze:jakiś inny taki związek obarczony ułomnością
wez defendera siedmiomiejscowego
dla bediów z ułomnosciami będzie trzeci rząd
mudder pisze:przerobi mi ktoś pałerstrołka na 12 gaźników
lepiej nie rób eksperymentów bo wiesz...możesz być zdziwiony moją rekacją...GAZFAN pisze:Się chłopaku możesz zdziwić kogo Ci na zlot jeszcze przytaszcze
To ja proponuje zamiast gaznikow dojarke, jeszcze wiekszy czelendz i jeszcze mniej w tym sensu.LR_Olek pisze:czesław&jarząbek pisze:ja bym dał osiem motocyklowych
![]()
ja proponuje szesnacie z kosiarek do trawy
kto da wiecej?
gwoli jasnosci, sie nie nazwal tylko zostal nazwany i to kilka lat temu.czesław&jarząbek pisze:jak sie nazwiesz krwawy-student to też będziesz...spięty
i tu sie mylisz, jak na czlowieka w tym wieku jest to osobnik wyjatkowo: myslacy, przewidujacy i odpowiedzialny, rzadkosc to w dzisiejszych czasach.czesław&jarząbek pisze:i jak widać na psyche mu siadło silnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość