Dłuższą od baby w cyrkuDamian pisze:brodę ma jak baba z cyrku!TRAWOLT pisze:udowodnijsla66 pisze:Nie jestem kobietą![]()

Moderator: Jerry
Dłuższą od baby w cyrkuDamian pisze:brodę ma jak baba z cyrku!TRAWOLT pisze:udowodnijsla66 pisze:Nie jestem kobietą![]()
wiem, ale to mogą być pozory, bo wiesz Miriam też inaczej wyglądała, a co wyszłoDamian pisze: brodę ma jak baba z cyrku!
dawaj dowód na stółsla66 pisze: Dłuższą od baby w cyrku
Mam fotę przy sobie ale nie wiem jak na imageshack.us wkleićTRAWOLT pisze:wiem, ale to mogą być pozory, bo wiesz Miriam też inaczej wyglądała, a co wyszłoDamian pisze: brodę ma jak baba z cyrku!![]()
![]()
dawaj dowód na stółsla66 pisze: Dłuższą od baby w cyrku![]()
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=12&t=44703sla66 pisze: Mam fotę przy sobie ale nie wiem jak na imageshack.us wkleić![]()
No problem. Możesz na mnie liczyć jak na Zawiszęsla66 pisze: Dżek dzięki za kolejne poratowanie!
No ja od nastu lat, tylko na krótkoDżek pisze:No problem. Możesz na mnie liczyć jak na Zawiszęsla66 pisze: Dżek dzięki za kolejne poratowanie!![]()
Też brodaty, ale tak permanentnie.
No koniec świata po prostu, nawet dżipybrodafidela pisze:Dziękuje wam i kocham was, ich, tych, tamtych, nawet dżipy, po prostu cały świat ! , cmok, cmok, cmok !![]()
![]()
eeetam zdjęcie z neta wzięte
No pewnie , że z neta. Bo trza link do foty podać a nie realne na gumę arabską wklejać. Jak zafundujesz badania genetyczne (pełne spektrum) to ja będę wiedział czy zdrowy na ciele jestem a Ty będziesz miał tfardy dowód.TRAWOLT pisze:eeetam zdjęcie z neta wzięte![]()
![]()
ja to się nie znam, ale słyszałem, że kobita z problemami hormonalnymi też mogłaby się pochwalić podobną![]()
![]()
wiesz my tu bardziej o tfardych dowodach rozmawiamy![]()
nie, ja całe życie zielony jestem, bo to kolor nadzieisla66 pisze: nie zmieniłeś zielonego dowodu na twardy
Dodam od siebie: "Dobry Warsztat" prześwietlił dokładnie moje auto przed zakupem, chłopaki poświęcili w sumie dobre dwie godziny na sprawdzenie Dyskoteki. Zrobili to gratis. Miło, sympatycznie. I do dzisiaj jestem z auta zadowolony, po zrobieniu już 30 tysięcy.Piernik pisze:Witam,
chcę podziękować firmie "Dobry Warsztat" ze stolycy. Duża życzliwość mnie spotkała ze strony tego warsztatu. Pomimo, że warsztat nie był pusty panowie poświęcili mi niemało swojego czasu, sprzętu i wiedzy przy decyzji o zakupie DII. Dodam, że nie wzięli za to złamanego grosza.
Tym bardziej jeszcze raz dziękuję!
pazurki.. też Cie witam...brodafidela pisze:poza tym nie wiedziałem, że tu są koleżanki ...![]()
I z tego powodu kłaniam sie paniom uniżenie i rączki całuję.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości