To ja z żalem

Pompe popsuł dzien po odebraniu samochodu,
i odkrył sposób na swoj wlasny maly Kuwejt
i popsuł alternator
i ... o znow dzwoni, chyba cos znowu popsuł
Moderator: Jerry
nie ta mentalność ... ale czego się spodziewać po toitoiowcudrrobi pisze:Aha wiec to tak![]()
To ja z żalemsprzedaje "znawcy"
mojego kochanego landka, pozwalam mu na oględziny w dowolnym warsztacie, niech jedzie sprawdza bo to przecie landek z niejednej opresji czlowieka wyciągnął, i do niejednej pasji doprowadzil, po wielu utyskiwaniach i watpliwosciach czy aby kasztan nie popsuje (przecież chyba wszyscy widzieli toyotę
), oddaje jak mniemam w doobre rece, daje liste z elementami do naprawy (damian do mojej listy dopisuje reszte elementów Landka
), a tu sok znaczy sie szok ----- psuje go go na potęgę ooo zgrozo
. Zdrajco dobrze ze smyczy z zlotu ci nie oddalem bo pewnie tez bys popsuł,
Pompe popsuł dzien po odebraniu samochodu,
i odkrył sposób na swoj wlasny maly Kuwejt
i popsuł alternator
i ... o znow dzwoni, chyba cos znowu popsuł
gdybym podchodził do elera z mentalnością tojotowca, to dawno bym rzęcha porzucił gdzieś w poluTRAWOLT pisze:nie ta mentalność ... ale czego się spodziewać po toitoiowcu![]()
to tylko pokancerowana budadrrobi pisze:watpliwosciach czy aby kasztan nie popsuje (przecież chyba wszyscy widzieli toyotę)
to pewnie bezpiecznikDamian pisze: zresztą i tak najbardziej irytująca (od wczoraj) jest niedziałająca elektryka tylnych szyb![]()
A nie słyszałeś nigdy o metodzie utwardzania przez zgniot?pezet pisze:No daj spokój - Damian dostaje wpierdol (od zielonego jaja) - każdego dnia.LR_Olek pisze:ale damianowi czy tamtemu sprzedawczykowi?
Jemu już odpuścimy
Blokada przed otwieraniem przez dzieci... Damian pewnie jeździ z tyłuLR_Olek pisze:to pewnie bezpiecznikDamian pisze: zresztą i tak najbardziej irytująca (od wczoraj) jest niedziałająca elektryka tylnych szyb![]()
blokada srada....GAZFAN pisze:Blokada przed otwieraniem przez dzieci... Damian pewnie jeździ z tyłuLR_Olek pisze:to pewnie bezpiecznikDamian pisze: zresztą i tak najbardziej irytująca (od wczoraj) jest niedziałająca elektryka tylnych szyb![]()
wyobraż sobie,że cześci które są popsute wyrzuca sie na śmietnik... co cie w tym dziwi?Wąż pisze:no chyba go nie wyrzuciłeś?
teeee...alternatory to ja rozbierałem jak ty chciałeś inseminować dżdżowniceWąż pisze: alternator nie jest nie rozbieralny, ma części składowe![]()
tak takWąż pisze: alternator nie jest nie rozbieralny, ma części składowe![]()
motorsatrterDamian pisze:nigdzie nie dostaniesz więcej
na pradze, przy stadionie
400, faktura, gwarancja i kłopot z głowy
nie, to magnetti marelli w pełni zregenerowanygri74 pisze:za 400 to zostałes włascicielem chińskiego produktu
te e tasiemiec...ja mam całą kolekcję nienaprawialnych alternatorów...jak cię to kręci to mogę wysłać w cenie złomu na twój koszt...Wąż pisze:no chyba go nie wyrzuciłeś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości