pan wążsie pojawia jak nie ciagnie druta .......Saj007 pisze:no coz to mam juz pewien obraz;)dziki za pomoc w razie jakis pytan bede wiedzial do kogo kierowac i widze, że i Pan Wąż sie pojawił hehe pozdrawiam
.....pod serią

Moderator: Jerry
pan wążsie pojawia jak nie ciagnie druta .......Saj007 pisze:no coz to mam juz pewien obraz;)dziki za pomoc w razie jakis pytan bede wiedzial do kogo kierowac i widze, że i Pan Wąż sie pojawił hehe pozdrawiam
Dlatego m. in. pisałem, coby RR sobie odpuściłkosa20 pisze:przypatrz się też cenom części zamiennych i eksploatacyjnych do danych marek i modeli, bo sam zakup jest fajny, tylko potem eksploatacja może boleć
Tak się zastanawiam, kiedy on ma na to wszystko czas: praca, forum, seria...LR_Olek pisze:pan wążsie pojawia jak nie ciagnie druta .......Saj007 pisze:no coz to mam juz pewien obraz;)dziki za pomoc w razie jakis pytan bede wiedzial do kogo kierowac i widze, że i Pan Wąż sie pojawił hehe pozdrawiam
.....pod serią
no właśnieSaj007 pisze:patrze tak na ceny teraz nissana patrola to jestem zaskoczony ze jego cena takwysoko stoji
to tylko pozornie się wykluczaandrzej:) pisze: Tak się zastanawiam, kiedy on ma na to wszystko czas: praca, forum, seria...Dobrze zorganizowany człek musi z niego być.
opisz nam plan swojego dnia,a wszystko sie wyjasniWąż pisze:to tylko pozornie się wykluczaandrzej:) pisze: Tak się zastanawiam, kiedy on ma na to wszystko czas: praca, forum, seria...Dobrze zorganizowany człek musi z niego być.
moge kupic chrupki kukurydziane?gri74 pisze:kup to co ci sie podoba i nie słuchaj innych )))
wal się roloLR_Olek pisze:opisz nam plan swojego dnia,a wszystko sie wyjasniWąż pisze:to tylko pozornie się wykluczaandrzej:) pisze: Tak się zastanawiam, kiedy on ma na to wszystko czas: praca, forum, seria...Dobrze zorganizowany człek musi z niego być.
pokaz jak to sie robiWąż pisze: wal się rolo
Niedobre są, ale jak tam stryjenka sobie życzyLR_Olek pisze:moge kupic chrupki kukurydziane?gri74 pisze:kup to co ci sie podoba i nie słuchaj innych )))
gdzie co jak? hil robi w polu i pewnie jeszcze porobi wiele latsbb pisze:Damiana nie słuchaj, skoro chcesz coś anglackiego kupić, to toyotomaniak, choć od 20 stycznia 2002 roku próbuje sprzedać swojego hi-luxa
![]()
![]()
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDamian pisze: rendż do terenu skończył się wraz z odejściem klasika w poł. lat 90-tych
widziałem już p38 bobtaila, więc... znaczy, że już wystarczająco stracił na wartości i co poniektórzy zaczynają to ujeżdżaćGAZFAN pisze:AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDamian pisze: rendż do terenu skończył się wraz z odejściem klasika w poł. lat 90-tychpowstrzymajcie go. zagłuszcie. zróbcie coś
na etapie drutowania,to faktycznie auto do niczegoWąż pisze:zwłaszcza jak się coś zdupczy
GAZFAN pisze:AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDamian pisze: rendż do terenu skończył się wraz z odejściem klasika w poł. lat 90-tychpowstrzymajcie go. zagłuszcie. zróbcie coś
Gratuluje.Damian pisze: znam co najmniej jednop p38 zmotane w teren i na simexach
no wlasnie mialem ci zarzucic chroniczny brak argumentacjiGAZFAN pisze:No do polemiki daleko jednak... bo w polemice zdaje się występuje te no... argumenty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości