można brać na części, pytanie brzmi za ile

Moderator: Jerry
masz jakieś układy czy nie orientujesz sie w stawkach?Marc. pisze:
ściągnięcie w okolicach 1kPLN,
dzisiaj gadałem z kolesiem, obcym kolesiemWąż pisze:masz jakieś układy czy nie orientujesz sie w stawkach?Marc. pisze:
a nie pomyliło Ci się, że te 1,5 PLN jest od łba?Marc. pisze: laweta na 3 auta, cena za km 1,5 PLN za transport,
czyli jedno auto 0,5 PLN.
Warunek - muszą mieć 3 auta.
specjalnie pytałem kolesia, ile jedno auto wychodziTRAWOLT pisze:a nie pomyliło Ci się, że te 1,5 PLN jest od łba?Marc. pisze: laweta na 3 auta, cena za km 1,5 PLN za transport,
czyli oni mają 3x1,5=4,5/km![]()
no 110tka mała nie jest, niemniej dla chcącego nic trudnego tylko trzeba ją wpierw do załadunku przygotowaćMarc. pisze:specjalnie pytałem kolesia, ile jedno auto wychodziTRAWOLT pisze:a nie pomyliło Ci się, że te 1,5 PLN jest od łba?Marc. pisze: laweta na 3 auta, cena za km 1,5 PLN za transport,
czyli oni mają 3x1,5=4,5/km![]()
i wyszło
1800 km x 0,45 = 810 PLN![]()
tylko nie wiem czy 3 terenówki im wejdą
skrótu nie znaszFrącek pisze:Te 1800 km to chyba w jedną stronę? No chyba że drogą morskąOde mnie do promu w Calais było 1200 km.
optrzebuję transport w jedną stronę,Frącek pisze:Te 1800 km to chyba w jedną stronę? No chyba że drogą morskąOde mnie do promu w Calais było 1200 km.
czy mu się to opłaca, nie wiemMarc. pisze:dzisiaj gadałem z kolesiem, obcym kolesiemWąż pisze:masz jakieś układy czy nie orientujesz sie w stawkach?Marc. pisze:
laweta na 3 auta, cena za km 1,5 PLN za transport,
z Poznania widziałem, że wożą po 1350 za kurs, ale tam nie dzwoniłem,Frącek pisze:Aha. To się temu gościowi opłaca za 2400 jechać? Minus prom, paliwo i takie tam? Za terenówki też zwykle inaczej kasują niż za plaskacze..
mam takiego w irlandii ze scietym dachem, starszy od ttwojego, przebieg 45 000 mil automat, 3.5 za 400 euro, w takim razie lykam, kupic jakiegos pickupa diesla tanio, wyrzucic syf i wstacic co trza, jestem ciekaw, ile bedzie babrania zeby wszystko pasowalo w ukladzie napedowniczymMarc. pisze:czegoś w UK będę szukał na chodzie, bez przeglądu
ceny są zachęcające![]()
http://cgi.ebay.co.uk/1987-ROVER-RANGE- ... 286.c0.m14
buda + wnętrze jak będzie znośne to na sprzedaż albo do oddania albo na złom
w zależności zapotrzebowania
i za parę złotych będzie zabaweczka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość