A co robić....?marek_z_gor pisze:pogieło was, podniecacie sie szpojlerami do land roverów
Zimno, pada z domu się nie chce wychodzić...

Moderator: Jerry
A co robić....?marek_z_gor pisze:pogieło was, podniecacie sie szpojlerami do land roverów
no wlasnie...GAZFAN pisze:chera.. to nei tak że nie ma jak wydać pieniędzy posiadanych.
Kiedyś to zrozumiałem po długiej rozmowie z klientem który kupił dywaniki autobiografii za 6 000 pln z owczej wełny.
Ktoś może, ktoś ma taki lot... ktoś widzi w tym logikę i do tego dochodzi parametr że go stać. Proste i tak bywa.![]()
![]()
sam pewnie z dziesiejszej perspektywy byłbym zdziwiony co bym sobie kupił gdyby było mnie stać.
GAZFAN pisze:Ma prawo![]()
Ani nam mu zabronić ani nam go zrozumieć.
Ani tym bardziej nam oceniać.
GAZFAN pisze:chera.. to nei tak że nie ma jak wydać pieniędzy posiadanych.
Kiedyś to zrozumiałem po długiej rozmowie z klientem który kupił dywaniki autobiografii za 6 000 pln z owczej wełny.
Ktoś może, ktoś ma taki lot... ktoś widzi w tym logikę i do tego dochodzi parametr że go stać. Proste i tak bywa.![]()
![]()
sam pewnie z dziesiejszej perspektywy byłbym zdziwiony co bym sobie kupił gdyby było mnie stać.
Wszystko może, na co go stać. Może je nawet następnego dnia wyrzucić, bo są za miękkie.LR_Olek pisze:no wlasnie...GAZFAN pisze:chera.. to nei tak że nie ma jak wydać pieniędzy posiadanych.
![]()
przecia jak ktos zarabia 300 000 miesiecznei czy tam na tydzien,to dla czgo ma sobie nie kupic dywanikow za nedzne 6 kola?
dlatego m.in. tu jesteśmyczesław&jarząbek pisze:logika jest nudna.
czesław&jarząbek pisze:logika jest nudna.
rozpasana próżność i nieokiełznana konsumpcja jawią się jako znacznie zabawniejsze...
Cena jest zajebiaszcza...marmoo pisze:a co jest takiego zajebiaszczego w tym lakierze chromasromacośtam bo na guglach to srebrny zwykły jakis...
Jak na razie butelkowa....Wiechu pisze:
Jak tam pogoda w mieście portowym ?
chera pisze:
Jak na razie butelkowa....![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości