bo drut to jest to co węże lubią najbardziejtryna pisze:spawanie wydechu to jak łatanie kondoma drutem kolczastym

Moderator: Jerry
bo drut to jest to co węże lubią najbardziejtryna pisze:spawanie wydechu to jak łatanie kondoma drutem kolczastym
znam sie.nowicjusz127 pisze:Czesio się nie znaszno risk no fun
CJ już ci kiedyś tłumaczyłem jak to u mnie z angielskim jestczesław&jarząbek pisze:karwa tasiemiec naucz się pisać bez błędów jak już chcesz angielszczyzną błyszczeć deklu
Wąż pisze:pechowy tydzień się zaczyna( a może to wrzesień cały taki), do wydechu dołącza rama, jebło dziś przednie mocowanie tylnego resoru, wyrwało je z wieżyczki z flakami![]()
seria zamieniła się w czteroślad i w trybie awaryjnym taśtasiem na warsztat... swoją drogą fajnie się jechało slajdem przez parę kilometrów![]()
problem był tylko przejechać przez wąską bramę, bo manewrować musiałem dla każdej osi z osobna
raptem 10 lat temu...czesław&jarząbek pisze: znam sie.
jestem mistrzem fristajlu.
miałem firmę transportową w 90tych latach...
a mówiłem ci w zeszłym tygodniu że pospawac trzeba bo jak nie to pizdnieWąż pisze:sam jesteś laweta, seria jeździ i to nawet sprawnie jak na serie![]()
powiem tyle, jeździ tak że zaczynam myśleć jak tu heble usprawnić![]()
wczoraj tak ją po katowickiej przewentylowałem , że mi się wydech "uwolnił"![]()
wcześniej pierdział, a teraz przestał już w jakikolwiek sposób symulować swą obecność, ot tyle, że ogień z kolektora nie idzie... decybele są takie , że ledwo wytrzymuję, pospawać karwa trzeba będzie wreszcie![]()
photoshopzaloguj pisze:wedzo masz nawet 2 zdjecia zrobione
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość