Iiiiii spuścić powietrze z opon do połowy to nie będzie tak trzepaćpezet pisze:Dajcie pokój z tym wywalaniem immo..
Zacząć trzeba od początku - czyli od napinacza,
potem może zawariował się czujnik zderzeniowy - skoro na szutrach zadziałał?

Moderator: Jerry
Iiiiii spuścić powietrze z opon do połowy to nie będzie tak trzepaćpezet pisze:Dajcie pokój z tym wywalaniem immo..
Zacząć trzeba od początku - czyli od napinacza,
potem może zawariował się czujnik zderzeniowy - skoro na szutrach zadziałał?
a tak ze czujnik wstrząsowy się włączaLR_Olek pisze:alarm? ale ze jak?sys-kom pisze:na szutrach tou alarm wariował , nie jemu pierwszemu
sys-kom pisze:a tak ze czujnik wstrząsowy się włączaLR_Olek pisze:alarm? ale ze jak?sys-kom pisze:na szutrach tou alarm wariował , nie jemu pierwszemu
a taki język to się podoba miLR_Olek pisze:nie nic ma
Ale w tym samym pudleLR_Olek pisze:
tylko miszczu alarm nie nic ma do tego czujnika co sie włacza... ,bo to nie czujnik od alarmu
yoda mistrz to wujek mójsbb pisze:a taki język to się podoba miLR_Olek pisze:nie nic ma
klucz13 pisze:Ale w tym samym pudleLR_Olek pisze:
tylko miszczu alarm nie nic ma do tego czujnika co sie włacza... ,bo to nie czujnik od alarmu
![]()
sys-kom pisze:moc to juz go dawno opuściła
słuchać sie ciebie nie daLR_Olek pisze:klucz13 pisze:Ale w tym samym pudleLR_Olek pisze:
![]()
no i penis z tym...![]()
i tak syskom nie wie o czym pisze![]()
kiedys ze mna polemizował juz na temat pętli w kluczyku i pilocie w disco 1
Nie możeLR_Olek pisze:przeciez mnie nie slyszysz tylko czytasz....
pomysł mam ciebie dla...
jak mnie czytasz to zamykaj oczy i myśl o hawajch i pląsających hawajkach
różowe landrynkiklucz13 pisze:Nie możeLR_Olek pisze:przeciez mnie nie slyszysz tylko czytasz....
pomysł mam ciebie dla...
jak mnie czytasz to zamykaj oczy i myśl o hawajch i pląsających hawajkachbo pląsają mu przed oczami różowe dyskoteki
![]()
szyberdachy w disco zazwyczaj ciekną i uszczelnianie ich czasem mało daje, najlepsza rada likwidacja:) i tak jest klimatyzacjaI najgorsze że szyber cieknie, a myślałem że mnie to ominęło...a wcześniej po prostu nie padał deszcz
Trzeba wiedziec gdzie uszczelniacAss pisze:szyberdachy w disco zazwyczaj ciekną i uszczelnianie ich czasem mało daje, najlepsza rada likwidacja:) i tak jest klimatyzacjaI najgorsze że szyber cieknie, a myślałem że mnie to ominęło...a wcześniej po prostu nie padał deszcz
zakleić gadaMick pisze:Trzeba wiedziec gdzie uszczelniacAss pisze:szyberdachy w disco zazwyczaj ciekną i uszczelnianie ich czasem mało daje, najlepsza rada likwidacja:) i tak jest klimatyzacjaI najgorsze że szyber cieknie, a myślałem że mnie to ominęło...a wcześniej po prostu nie padał deszcz
Mozna i tak a mozna i przeczyscic odplywy ,uszczelnic ramke i uzywac normalnie dalejSzczesnyLR pisze: zakleić gada
całego![]()
albo sie przyzwyczaić
Mick pisze:Mozna i tak a mozna i przeczyscic odplywy ,uszczelnic ramke i uzywac normalnie dalejSzczesnyLR pisze: zakleić gada
całego![]()
albo sie przyzwyczaić
a gówno tam, nic nie cieknie wszystko działaAss pisze: szyberdachy w disco zazwyczaj ciekną
Jasne że zlikwidować.Ass pisze:
szyberdachy w disco zazwyczaj ciekną i uszczelnianie ich czasem mało daje, najlepsza rada likwidacja:) i tak jest klimatyzacja
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość