co ?

Moderator: Jerry
nie dziele sie wiedza z innymi nie dlatego, zeby komus robic prezenty ale z pobudek czysto egoistycznych, wole żeby ktos mi za to zapłacił ale nie nazywam kogos kto nie potrafi sam rozwiazac problemu głupkiemnowicjusz127 pisze:nie po to spedzam po kilka godzin na rozwiązanie problemu,żeby komuś robić prezenty.spróbuj sam zobaczymy jak chętnie bedziesz sie nią dzielił z innymi.
takie właśnie odnosi się wrażenie czytając ciebie na tym forumnowicjusz127 pisze:nie uważam się za lepszego dlatego,że wiem więcej
no przeciez pisałem o tym wyżejnowicjusz127 pisze:wiedza kosztuje a jeżeli tego nie rozumiesz Twój problem.
wiesz,nie mam kompleksów i nie mam zamiaru walczyć z Twoimi poglądami na mój temat.może przy bliższym poznaniu zmieniłbyś zdanie.a może nie?pewnie i tak nigdy się nie przekonamy.sbb pisze:takie właśnie odnosi się wrażenie czytając ciebie na tym forumnowicjusz127 pisze:nie uważam się za lepszego dlatego,że wiem więcej
obraz twojej osoby jawi się tak : " zarozumialec "
21
LR_Olek pisze:sierżant
jesteśmy wyluzowani, spoko wodzatedi73 pisze:Panowie wyluzujcie
olać jakąś tam prawdę, juz dawno jej nie czytam, zdecydowanie wolę wiesołyje kartinki a nowicjusz tjechnike maładiożytedi73 pisze: zwykle prawda leży gdzieś po środku
czasami nie będąc obeznanym w temacie, ciężko jest zadać pytanie tak, by przez znawców było odebrane jako "inteligentne"jpi pisze: - nie zwalnia to zadającego pytanie od ynteligentnego zapytania
sys-kom pisze:no przydatne te forum jak cholera kazdy pomocny , i uprzejmy
nie bądź dla siebie aż tak krytycznysys-kom pisze:może w sumie masz racje , a i na forum tez jakas czarna owieczka jest potrzebna
jpi pisze:
od czasu jak ściągnąłem sobie z http://www.bearmach.com katalog części z numerami jakoś tak mniej pytań zadaje
sbb pisze:sys-kom pisze:Olo czytaj i ucz sie
może zaskoczysz wońcu po co jest to forum![]()
![]()
![]()
mam nadzieje , że kurna olek, czarny olek nie zaskoczy, szkoday by było nie słuchac wciąz tey samej rady
wiedziałeśLR_Olek pisze:sbb pisze:sys-kom pisze:Olo czytaj i ucz sie
może zaskoczysz wońcu po co jest to forum![]()
![]()
![]()
mam nadzieje , że kurna olek, czarny olek nie zaskoczy, szkoday by było nie słuchac wciąz tey samej rady
przeciez ci napisałem ze sierżant...
nie wiedziałeś co to sierżant?
no wiesz , czyściochsbb pisze:- nie chce, nie umiem, nie lubie i jak pomysle o tych upapranych łapach ta jeb.....ą smołą, o nie dziękuję
no tak , bo umyjesz łapki jakims rozpuszcalnikiem i myslisz , że oki a tu plama na spodniach i jeszcze ja pier.... upaprane siedzenie, kiedy wyglancujesz wsio, myslisz jest pieknie mozna do domu, rano wsiadasz chwytasz kierownicę a tu lewa łapka czarna, - o jasna dupasys-kom pisze:no wiesz , czyściochsbb pisze:- nie chce, nie umiem, nie lubie i jak pomysle o tych upapranych łapach ta jeb.....ą smołą, o nie dziękuję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość