czesław&jarząbek pisze:co ty dupisz olo...oczywiście że to jest stejdż.
109HCPU
ty chory jestes naprawde, popsułeś watek .
chcialem go zjadowić i sprawdzić stan pyschy

Moderator: Jerry
czesław&jarząbek pisze:co ty dupisz olo...oczywiście że to jest stejdż.
109HCPU
seria 4x4 pisze:kto sie nie zna to niech sie nie wypowiada poprosze!!!!!!!!!! cisnienie mi sie podnosi jak czasami czytam wypowiedzi ludzi ktorzy spedzaja swoj cale zycie na pier
! bajek
czesław&jarząbek pisze:gupi jesteś jak te twoje chomiki. widzisz przeca że nic z niego nie bedzie skoro ropnioka z warzywnioka 300d chce do stejdża wkładać.
czesław&jarząbek pisze:gupi jesteś jak te twoje chomiki. widzisz przeca że nic z niego nie bedzie skoro ropnioka z warzywnioka 300d chce do stejdża wkładać.
seria 4x4 pisze:to jakie jest to auto jak nie seria III stage oneprosze nie zalamuj mnie moze jeszcze powiesz ze jest to defender
?
to po co ci angielkie auto? kup stara toyote albo jeepaseria 4x4 pisze:nie interesuja mnie angielskie silniki
to nie tak, to ty Nas nie rozumiesz, i nie rozumiesz chyba tez co robisz, przepraszam ,ze tak jest.seria 4x4 pisze:kolego wejdz sobie na mobile.de i zobacz po ile tam chodzą takie auta. a po 2 usuncie ten temat bo to wszystko nie ma sensu i tak nie umiecie pomoc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość