jest piękny foch

Moderator: Jerry
ale na czyje konto go wpiszemy?piotr borowiec pisze:![]()
jest piękny foch
czyli musisz sprzedac land rovera,bo sie do tego swiata nie nadajeszmaxkuba pisze:a pisałem o przemyslanych odpowiedziach ,ale sprzedajacy mówił żę ludzie Land Rovera mają swój świat zamykam temat nara
nigdy nie podawalem srubek zadnemu mechanikowi wiec nie mialem czego zapomniecsys-kom pisze:olo sam zapomniał jak sie śrubki uczył podawać mechanikowi
pot z czoła ocierałeś i po dupce głaskałeśLR_Olek pisze:nigdy nie podawalem srubek zadnemu mechanikowi wiec nie mialem czego zapomniecsys-kom pisze:olo sam zapomniał jak sie śrubki uczył podawać mechanikowi
1. Odpowiedzi konkretnej udzielił Ci sys-kom na samym początku. Wyciągnij konektor ze wsuwki na alternatorze i przeczyść porządnie jedno i drugie. Przy okazji sprawdź, czy kabelek dobrze siedzi. Jeśli nie pomoże lub pomoże na krótko, dognij języczki konektora do wewnątrz, żeby ściślej siedział na wsuwce. Jeśli nie pomoże lub pomoże na krótko, obetnij cały konektor i załóż nowy. Jeśli nie pomoże lub pomoże na krótko, oddaj alternator do regeneracji lub wymień. Jeśli nie pomoże lub pomoże na krótko, wyrwij obrotomierz albo sprzedaj automaxkuba pisze:a pisałem o przemyslanych odpowiedziach ,ale sprzedajacy mówił żę ludzie Land Rovera mają swój świat zamykam temat nara
Kontrolowana dawka BDSM w wersji soft nie powinna nikomu zaszkodzićsys-kom pisze:ja sie piszę to tej grupy popaprańców
piotr borowiec pisze:Dżek a ja zawsze "gmyrałem" konektorkiem przy czujniku i dawało rade
nie wiem co sie robi mechanikowi,bo nigdy w tej branzy nie pracowałemTRAWOLT pisze:pot z czoła ocierałeś i po dupce głaskałeśLR_Olek pisze:nigdy nie podawalem srubek zadnemu mechanikowi wiec nie mialem czego zapomniecsys-kom pisze:olo sam zapomniał jak sie śrubki uczył podawać mechanikowi![]()
a to, to mu nawet sie udało i ładnie zabrzmiałomaxkuba pisze: ludzie Land Rovera
sbb pisze:a to, to mu nawet sie udało i ładnie zabrzmiałomaxkuba pisze: ludzie Land Rovera
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości