gri74 pisze:ciekawe jest to ,ze ostatnio znajomemu chcieli zabrac dowód za:
świecące pozycje na pomarańczowo w kierunkach w D II
a czy to ten znajomy co Kasztelana liże od tyłu

Moderator: Jerry
gri74 pisze:ciekawe jest to ,ze ostatnio znajomemu chcieli zabrac dowód za:
A co cie w tym dziwi? To odwieczna wojna policji i diagnostow z uzytkownikami pojazdow sciaganych zza wielkiej wody. 10 lat temu juz wojowalem z policja jak sobie ze stanow moto sciagnalem.gri74 pisze:ciekawe jest to ,ze ostatnio znajomemu chcieli zabrac dowód za:
Czegoś nie kumam...andy4269 pisze:takie pytanko,bo nie pamiętam czy miałem czy wcieło czy nie było??
w zderzaku mam, ale nie pamiętam czy było zespolone ze światłem Stop, pytam bo padła żarówka i po wyjęciu jej się okazało że jest dwu żarnikowa (obie takie są), bezpieczniki ok, disco 95, bez abs i manual.
czy inni też tak mają, czy to zależy od rocznika i wersji![]()
Nagroda browiec.
i tak nie były ładne...SzczesnyLR pisze:a dzisiaj kolejne oświetlenie się zweryfikowało![]()
tym razem D2 urlicha![]()
ciekawe co na to żona ?
smiem twierdzic,ze sie mylisz....pezet pisze: Jeżeli nic nie było motane, to masz TYLKO w zderzaku.
Co oznacza że pozycja i stop są w jednej żarówce.
Ożesz kuźźźwa...LR_Olek pisze:smiem twierdzic,ze sie mylisz....pezet pisze: Jeżeli nic nie było motane, to masz TYLKO w zderzaku.
Co oznacza że pozycja i stop są w jednej żarówce.
sromotnie
gdyz jesli nic nie bylo motane w zwyklej 300, to
pozycje i kierunki ma w zderzaku
a w slupku ma stop,p/mgielne i cofania
przepisyBaron pisze:no, dobra... a wie któryś mądry po co ta zmiana? I po co w zasadzie przenoszenie/dublowanie świateł? Bezpieczeńswto/wersja zapasowa...?
chodziło o koło na klapie, które zasłania np. kierunek dlatego przeniesiono na zderzakBaron pisze:no, dobra... a wie któryś mądry po co ta zmiana? I po co w zasadzie przenoszenie/dublowanie świateł? Bezpieczeńswto/wersja zapasowa...?
andy4269 pisze: Nagroda browiec.
no czekamTadeuszK pisze:dobra, bedzie .....
temat już rozjeżdżony we wszystkie strony łącznie wariacjami, ale ......
co z tymandy4269 pisze: Nagroda browiec.
jak to kto? Wszyscy, którzy brali udział w dyspucieTadeuszK pisze:ok. to na razie jest nas dwóch - ktoś się jeszcze poczuwa?
foch?Dżek pisze:A ja rezygnuję. Nie musicie dziękować
To chyba ty sie powinienes skupic, ewentualnie popatrzec/doczytac/zasiegnac wiedzy jak swieca motocykle z ameryki. Dokladnie to mialem na mysli piszac o motocyklach i podswietlanych kierunkach.gri74 pisze:skup się: D II ma pozycje białe z przodu w lampie i dodatkowo z boku kierunkowskazu świeci sie na pomarańczowo i o to pomarańczowe się czepiali
i nie wielkiej wody , co najwyżej małego kanałku
kapec pisze: Poza tym podjedz na stacje diagnostyczna i zapytaj jakiego koloru oswietlenie z przodu ma miec pojazd. Pomaranczowe?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości