Moderator: Jerry
Jak dobijesz do 200 to się przekonasz o słuszności Twojej teorii.Svevovic pisze:Sorry to jeszcze ja : czyli że 5 gwiazdorków to 500 postach
Ruski miesiąc trwa 34 dnisla66 pisze:Nie byłem na Haiti. W czarnej Afryce też. W ogóle nie byłem w Afryce. Używam woskowych laleczek i szpilek, ale to chyba nie voodooczesław&jarząbek pisze:voodoo
Czy są szkolenia z voodoo w Polsce?
![]()
A ile trwa ruski miesiąc ?Rzeźnik z Jakubowa pisze:zanim ta kupa złomu w formie akwarium się nagrzeje to ruski miesiąc minie![]()
Chyba więcej, bo rewolucja październikowa była w listopadzie (7-go)Rzeźnik z Jakubowa pisze:Ruski miesiąc trwa 34 dnisla66 pisze:Nie byłem na Haiti. W czarnej Afryce też. W ogóle nie byłem w Afryce. Używam woskowych laleczek i szpilek, ale to chyba nie voodooczesław&jarząbek pisze:voodoo
Czy są szkolenia z voodoo w Polsce?
![]()
A ile trwa ruski miesiąc ?Rzeźnik z Jakubowa pisze:zanim ta kupa złomu w formie akwarium się nagrzeje to ruski miesiąc minie![]()
tylko takiego nie ma więc w tym rzecz
Piotrul pisze:Że Olek jeszcze Cie nie wysłał do warsztatu, to dziwne.dymek_rd pisze:Moje disco dopóki sie nie nagrzeje odmawia posłuszeństwa, przy próbie ruszenia (automat) robi zaslonę dymną - kopci jak cholera, więc nie narażam się sąsiadom - włączam webasto i po pięciu minutach wsiadam do ciepłego i jadę
Uspokój się...Rzeźnik z Jakubowa pisze:odpalam jak odpali i jadę, zanim ta kupa złomu w formie akwarium się nagrzeje to ruski miesiąc minie
Rzeźnikowi piździ przez dziure w podłodze co to ją ratownik swoją dupą zarwałWiechu pisze:Uspokój się...Rzeźnik z Jakubowa pisze:odpalam jak odpali i jadę, zanim ta kupa złomu w formie akwarium się nagrzeje to ruski miesiąc minie
![]()
Zadajesz kłam.
Disco:
- zapitala jak ta lala
- grzeje jak smok
- wjeżdża i wyjeżdża wszędzie
- jest legendarne
- nie psuje się w ogóle
Dowcipaski cholerajpi pisze:Rzeźnikowi piździ przez dziure w podłodze co to ją ratownik swoją dupą zarwałWiechu pisze:Uspokój się...Rzeźnik z Jakubowa pisze:odpalam jak odpali i jadę, zanim ta kupa złomu w formie akwarium się nagrzeje to ruski miesiąc minie
![]()
Zadajesz kłam.
Disco:
- zapitala jak ta lala
- grzeje jak smok
- wjeżdża i wyjeżdża wszędzie
- jest legendarne
- nie psuje się w ogóle
ja twardy tylko ten "on" jest mientki w okolicach bagażnikajpi pisze:coś miantki się okazałeś
Tyle gwiazdek ,a palma jskby ci te 4,5 litra wyciekło...jpi pisze:Pamiętajmy iż
do silnika wchodzi +/- 4,5 litra oleum
roverm-10 pisze: vebasto
ok ma być webasto a nie vebastoLR_Olek pisze:roverm-10 pisze: vebasto
co to?
wiem co to dewasto, debasto, itp...
a to pierwsze slysze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości