Wężu na litośc BoskąWąż pisze:czyli aso i akcja serwisowa?

akcja serwisowa na zgliszcza?
Moderator: Jerry
z tymi silnikami problemy były przy niewielkich przebiegach, LR nie uznawał żadnych wymian pogwarancyjnych (po 3 latach), mimo że jak widzę istnieje oficjalny mod dla wadliwego układu chłodzenianowicjusz127 pisze:
akcja serwisowa na zgliszcza?
ej, ale jakaś legenda jest , ze masz zaiwaniać do Częstochowy, więc ?Damian pisze:Ty mnie z żadnymi wyznawcami nie mieszaj
coś jak z lechem, czechem i rusemsbb pisze:ej, ale jakaś legenda jest , ze masz zaiwaniać do Częstochowy, więc ?Damian pisze:Ty mnie z żadnymi wyznawcami nie mieszaj
dobra, zapytam wprost bo nie znam szczegułów:Damian pisze:coś jak z lechem, czechem i rusemsbb pisze:ej, ale jakaś legenda jest , ze masz zaiwaniać do Częstochowy, więc ?Damian pisze:Ty mnie z żadnymi wyznawcami nie mieszaj
bzdury opowiadasz.wszystko zależy od przebiegu,dokonywanych terminowo przeglądów w ASO.jeżeli LR w pełni nie pokryje wymaganej naprawy(a pokrywa w 80 procentach ) to zaproponuje bardzo atrakcyjny dla klienta podział kosztów.wiele razy robiłem takie auta uwierz mi wiem co mówięDamian pisze:LR nie uznawał żadnych wymian pogwarancyjnych (po 3 latach),
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość