no to po co pytasz ?nowy53 pisze:Witam
Mam prośbę chcę kupić części od użytkownika o nicku nowicjusz127,czy można mu zaufać.ponoć wielu użytkowników tego forum kupuje u niego lub kupowało.
wal jak w dym
gość godzien polecenia

Moderator: Jerry
no to po co pytasz ?nowy53 pisze:Witam
Mam prośbę chcę kupić części od użytkownika o nicku nowicjusz127,czy można mu zaufać.ponoć wielu użytkowników tego forum kupuje u niego lub kupowało.
rok 99,silnik 2,8 z vanosem,latam na codzień jestem zadowolony.mega komfort czyli to co lubię najbardziej,choć chyba niedługo zamiana na m62b35 bo jest okazja.liczyłem się z tym kupując 2,8 ,że się szybko znudzi.spalanie minimalnie wyższe a jednak więcej koni jest a waląc trasę uk-polandia wyjdzie mi tak samo w paliwie.polecam e38 z wielu względów.to ostsnie porządnie wykonane BMW.mieliśmy wzięte w rozliczeniu różne modele.niestety tak jaklubię BMW musze powiedzieć,że plastikowa tandeta dopadła i tą markęMroczny pisze:jak się jeździ 38ką? który rocznik i silnik? zadowolony jesteś? używasz na codzień?
gri74 pisze:2,8 to się ledwo przemieszcza ...
ja autem na wakacje.teraz ryanair.Pepek będe na 99 procent we wrocku 1 kwietnia oglądał takie jedno d3.może wpadniesz?a może my z tym autem wpadniemy do Ciebie?masz dobry dwukolumnowy żeby dźwignąc D3?Pepek pisze:Sławek jak bedziesz cisnął do polandu w kwietniu to raczej weź sobie jakąś terenówkę. Beja może tych polskich dziur nie wytrzymać
fuj.wolałem sprzedać 750 niz pokalać ją gazemgri74 pisze:sekwencja generowała taniość jazdy
racja niedoczytałemgri74 pisze:gaz był w v8, spadek po poprzednim włascicielu
Ba, na cały światnowicjusz127 pisze:e tam.jakbym wiedział,że będzie taka akcja ze strony zainteresowanego,to olałbym ten interes.żadna kasa a szum na pół europyIgor909 pisze:Jak widać na kolegów forumowych zawsze można liczyćnowicjusz127 pisze:dzięki ziomki![]()
mudder pisze:ja bym mu nie ufałnowy53 pisze:Witam
Mam prośbę chcę kupić części od użytkownika o nicku nowicjusz127,czy można mu zaufać.ponoć wielu użytkowników tego forum kupuje u niego lub kupowało.on ma land rovera
napisałem wyżej.możesz jutro zutylizowac?Mroczny pisze:baaa
słowo powiedz
gdybym miał coś do ukrycia już ktoś by się ujawnił.nie nacisdkam tylko prosze.ludzie brali grubsze rzeczy i nie było takich jaj,a tu marne 100 funtów a wątek jakbym normalnie okraśc kogoś chciałFlytier pisze:Sławek ma chyba coś do ukrycia, skoro tak naciska![]()
![]()
.
Mikado pisze:kto to jest nowy53?
1. nowy
2. ktoś z wyjadaczy co se jaja robi
3. mtv
?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość