generalnie od czasu kiedy przewodami elektrycznymi nie płynie napięcie stałe tylko modulowany sygnał o zmiennej szerokości nic nie jest takie samo

niesmiałe przedbiegi były w TD4 i TD5....

Moderator: Jerry
niedługo i do Polski dotrą nowinki LRa.problemy z katalogowaniem to już historia zamierzchła.nowe idzie Panie noweczesław&jarząbek pisze:
no i może skatalogują wszystko jako tako przez ten czas w microcacie. bo jak narazie to z l322 jeszcze są problemy...
Damian pisze:gg nie macie?
Damian pisze:ja się już nie wypowiadam, strzeliłem focha za tego ormowca
piotr borowiec pisze:Dostałem na poczte coś takiego:
"Zanim kupisz samochód. Zastanawiasz się nad wyborem najlepszego samochodu...ale obawiasz się o jego bezawaryjność?"
No i wcisnąłem linka
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019397,tit ... omosc.html
To chyba dobra wiadomość dla kolegów co mają Defy z silnikami Forda
marketingowe gadanieArtykuł Sponsorowany
To teraz ja focha strzelę...LR_Olek pisze:bedziesz woprowcem
jacekwr pisze:To teraz ja focha strzelę...LR_Olek pisze:bedziesz woprowcem![]()
Chociaż skłądek już zylion lat nie płaciłem...
We w święta. Potem na ~dwa dni w Polskę, potem do Cześka. Aco, aco?LR_Olek pisze:jacekwr pisze:To teraz ja focha strzelę...LR_Olek pisze:bedziesz woprowcem![]()
Chociaż skłądek już zylion lat nie płaciłem...
kiedy bedziesz w blągu?
jacekwr pisze:We w święta. Potem na ~dwa dni w Polskę, potem do Cześka. Aco, aco?LR_Olek pisze: kiedy bedziesz w blągu?
P.S. Disco się na cześka właśnie przygotowuje (pure evil), mam nadzieję, że będzie gotowe do świąt. Chociaż patrząc na newsy dopełazjące od mechanika...
Liczysz na pomnik? Zapomnij...LR_Olek pisze:jacekwr pisze:We w święta. Potem na ~dwa dni w Polskę, potem do Cześka. Aco, aco?LR_Olek pisze: kiedy bedziesz w blągu?
P.S. Disco się na cześka właśnie przygotowuje (pure evil), mam nadzieję, że będzie gotowe do świąt. Chociaż patrząc na newsy dopełazjące od mechanika...
to jak bedziesz przed swietami do daj cynka to podjade zobaczyc budowe
jak byłem mały to zakładałem, że będę strażakiem ...jacekwr pisze:Liczysz na pomnik? Zapomnij...
Ma robić... Przynajmniej takie są założenia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość