piotr borowiec pisze:nie zalogowałeś się jeszcze na?
http://www.forumsamochodowe.pl/freeland ... htm#188169
![]()
![]()
wykasowali mi nika dekle

Moderator: Jerry
piotr borowiec pisze:nie zalogowałeś się jeszcze na?
http://www.forumsamochodowe.pl/freeland ... htm#188169
![]()
![]()
nie do przekładki tylko do zakupu maglownicy z DII na zawieszeniu hydraulicznym, która to maglownica, jak mówił mechanik a on sie zna, pasuje do frelkaKarson pisze:chcieli napuścić leszczy szukających warsztatu do przekładki na C&J
podamy twój adres i ze zdjęciem i powiemy że to jest ten koleś , który ma na sprzedaz maglownice od DII, w cenie 500 zł, pasującą do frelkaKarson pisze:do niedzieli do 20 macie czasale nie podawajcie nazw, adresów itp
tego mu nie rób przeca go zlinczująsbb pisze:podamy twój adres i ze zdjęciem i powiemy że to jest ten koleś , który ma na sprzedaz maglownice od DII, w cenie 500 zł, pasującą do frelkaKarson pisze:do niedzieli do 20 macie czasale nie podawajcie nazw, adresów itp
przecie nie wrzucamPepek pisze:Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Znam parę przekładek zrobionych jak należy, ale nie są to frelki
Dlatego m.in. pisałem, Wężu, żeby niektóre wkręty jednak przemysleć.
takiego pisma raczej nie otrzymaszWąż pisze:przecie nie wrzucamPepek pisze:Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Znam parę przekładek zrobionych jak należy, ale nie są to frelki![]()
sam chcę kupić 110tkę do przekładki i się tego nie wstydzę, ale wiem też że po takiej przekładce uzyskam pismo od importera potwierdzające, ze dany model nadaje się do przekładki i bez większych buli badanie techniczne przejdę![]()
ferdki to jednak inna bajka
Sam miałem Forda Transita z 1968r i auto było tak zrobione, że wystarczyło kupić tzw. KIT i zrobić z niego AnglikaWąż pisze:Piotrusiu przekładanie samochodu na ramie i to jeszcze przystosowanego do takiej operacji to co innego niż rzeźba w oplowskim gównie
a pawlik co dostał?SzczesnyLR pisze:
takiego pisma raczej nie otrzymasz
to im dupe wystawWąż pisze:widzisz, ja nie mogę odwrócić głowy bo do mnie walą takie typy co dzień niemal
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość