Łaczę się z tobą. Pierdo.e nie oglądampiotr borowiec pisze:jest tego towarzystwa trochę to obstawiąPepek pisze:Myślałem że ściągneli cię na obstawę uroczystościwiesz, że nasza ekipa jest do innych zadań, ale może byśmy dali rade
![]()

Moderator: Jerry
Łaczę się z tobą. Pierdo.e nie oglądampiotr borowiec pisze:jest tego towarzystwa trochę to obstawiąPepek pisze:Myślałem że ściągneli cię na obstawę uroczystościwiesz, że nasza ekipa jest do innych zadań, ale może byśmy dali rade
![]()
3. U-Joint, Front Driveshaft RV-TVC100010 2
3. U-Joint, Rear Driveshaft JA-46 2
samsewsadźviking pisze:Najlepiej to wsadzić głowę pod auto i sobie na palcach policzyć
dzięki Czesławieczesław&jarząbek pisze:trzy takie same z przodu i jeden z tyłu.
emkg pisze: pytanie było dość jasne : czy takie same ...
emkg pisze:to ile tych krzyżaków i jakie
te cyferki "2" na końcu wiersza to ilość sugerowana przez katalog, czytaj :emkg pisze:3. U-Joint, Front Driveshaft RV-TVC100010 2
3. U-Joint, Rear Driveshaft JA-46 2
czyli pytanie w zasadzie dotyczy tego, czy przedni wał ma 3 takie same, czy 2 i jeden inny ...emkg pisze:przedni wał ma 3 jednakowe krzyżaki (manual podaje 2 tył i 2 przód podczas gdy na rysunku są 3 i 1 ...) a tylny ma 1 krzyżak i gumę zamiast przy moście ?
jak jest naprawdę ?![]()
no nareszcie dotarłoviking pisze:wiem ruszyć się trzeba
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość