Sztyka cos.

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
kapec

Re: Sztyka cos.

Post autor: kapec » śr maja 12, 2010 11:08 pm

Ja wiem, pozno juz. Czas operacyjny jakies 12 godzin. Przypomnialo mnie sie, ze w sobote mialem do Braniewa na rajd podskoczyc podopingowac kolegow, wiec juto do poludnia czesc musze zamowic, zeby w piatek dotarla i zamontowana zostala. Jak na moje (choc pewnosci mi brak) jebnal swozen. A wiec:
Srutrak?
Oska?
ARB?
W zasadzie pytanie powinno byc inne, bo.... wszystko co nowe robi. Ale jak z trwaloscia srutraka czy arb? Zakladam ze maksymalnych obciazen nie bedzie zbyt wiele, ino przebiegi po plaskim, ewentualnie lekki offroad. Ile km mozna zrobic na srutraku/arb? Mozna zamotac i smialo latac po europie/afryce/azji?
Radzcie koledzy, czasu malo... ;)
Kapec, disco 300TDi '97,

Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec » czw maja 13, 2010 7:58 am

No i wszystko jasne. Jebnal swozen, dodatkowo cosik podlazlo pod atak i wyrwalo kawalek zeba. Dyfer do kosza ;(
Kapec, disco 300TDi '97,

Awatar użytkownika
TRAWOLT

Post autor: TRAWOLT » czw maja 13, 2010 8:38 am

ale masz problem:
- nie masz kasy bierz srutraka - daje radę
- masz kasę bierz ARB - tylko pamiętaj, że przydałby się do niego także kompresor

jakbyś chciał używki: atak, talerz i nawet dyfer oryg. co były wymontowane z mego wehikułu to wal na pw :roll: :D
LR Rendzi stajla :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”