Z tego co kiedyś gdzieś tam czytałem to 3-drzwiowe disco ma takich samych wymiarów "budę" co wersja 5 drzwiowa,więc nie może być krótsze

Dzisiaj rozkręcę drugie drzwi

Ten przycisk który blokuje szyby( tylnie? )też nie działa

Moderator: Jerry
poważnieJarczan pisze: Z tego co kiedyś gdzieś tam czytałem to 3-drzwiowe disco ma takich samych wymiarów "budę" co wersja 5 drzwiowa,więc nie może być krótsze![]()
pomysl logicznie co ty piszesz, widziales kiedykolwiek auto 3 drzwiowe tej samej dlugosci co 5 drzwiowe? civic, golf, cokolwiek.Jarczan pisze:Z tego co kiedyś gdzieś tam czytałem to 3-drzwiowe disco ma takich samych wymiarów "budę" co wersja 5 drzwiowa,więc nie może być krótsze
masz na myśli bliźniaka Defendera 130?Karson pisze:czytał o nadwoziach, więc wie, że 3 i 5 drzwiowe są takie sameale czy doczytał do wersji long..?
ustawiasz obrotem w lewo lub prawo na to jakim lusterkiem chcesz sterować i góra-dół-lewo-prawo sprawdzaszJarczan pisze:
A odnośnie lusterek to nie wiem jak sprawdzić czy działa ten mini dżojstik do regulacji.
nie wiemsbb pisze:jakiej gałeczki pogrubiającej ?
Jarczan pisze:Już wszystko wiemPokrętło zostało zaadaptowane z czegoś innego i okazało się że lusterka działają.Przełącznik był ustawiony w pozycji neutralnej
a co? w różowych nie ma?LR_Olek pisze:Jarczan pisze:Już wszystko wiemPokrętło zostało zaadaptowane z czegoś innego i okazało się że lusterka działają.Przełącznik był ustawiony w pozycji neutralnej
![]()
wklej foto tego przelacznika
JarekK pisze:a co? w różowych nie ma?LR_Olek pisze:Jarczan pisze:Już wszystko wiemPokrętło zostało zaadaptowane z czegoś innego i okazało się że lusterka działają.Przełącznik był ustawiony w pozycji neutralnej
![]()
wklej foto tego przelacznika
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości