schemata to se moge nawet do góry girami oglądaćbrodafidela pisze: schemata

Moderator: Jerry
schemata to se moge nawet do góry girami oglądaćbrodafidela pisze: schemata
u Frącka nie ma elektrykaklucz13 pisze:Olo by ci odpowiedzial co masz robić
sbb, spałeśsbb pisze:tey wiara, czy między stacyjką, bezpiecznikiem, włącznikiem nawiewu, silnikiem dmuchawy jest gdzies po drodze jakiś przekaznik
bo jest tak, że w kostce która podłącza się do włącznika nie ma prundu
może sie ktos ulitować i powiedziec o co kaman zanim sfajcze disco ?
upsss to teraz zobaczysz dopiero kabelków ...sbb pisze:piwa stykło
se kupiłem Haynesa wreszcie
może wykombinuje coś
- bo do niej nie dochodzi ?sbb pisze:ty mądrala lepiej powiedz czymu ni ma prundy we wtyczce
cos jest - mialem troche malo czasu na analize ale jest "Ignition Load Relay" i "Front Blower Motor Relay"sbb pisze:tey wiara, czy między stacyjką, bezpiecznikiem, włącznikiem nawiewu, silnikiem dmuchawy jest gdzies po drodze jakiś przekaznik
bo jest tak, że w kostce która podłącza się do włącznika nie ma prundu
może sie ktos ulitować i powiedziec o co kaman zanim sfajcze disco ?
i w ten prosty sposób zostaniesz alkoholikiemsbb pisze:schematów milionpińcettysięcy
ide po piwo i pomacam wszystkie wtyczki, przekaźniki jakie znajde
no jakbym chciał całe disco zreanimować to takklucz13 pisze:i w ten prosty sposób zostaniesz alkoholikiemsbb pisze:schematów milionpińcettysięcy
ale to już kolejny dzieńsbb pisze:no jakbym chciał całe disco zreanimować to takklucz13 pisze:i w ten prosty sposób zostaniesz alkoholikiemsbb pisze:schematów milionpińcettysięcy
![]()
ale jedno niedziałające gówienko to za mało na AA
przyznam się bez bicia, że niechciało mi się gmerac dziś i spozywaćandrzej:) pisze: ale to już kolejny dzień
Obyś się nie myliłsbb pisze:no jakbym chciał całe disco zreanimować to takklucz13 pisze:i w ten prosty sposób zostaniesz alkoholikiemsbb pisze:schematów milionpińcettysięcy
![]()
ale jedno niedziałające gówienko to za mało na AA
myślisz, że po tylu piwach trafi w klawiaturę?Mikado pisze:sbb jak Ci idzie?
Iiii na chooooj ci ta landrynasbb pisze:idzie mi tak, ze se patrze na schemat i jakos dochodze do wniosku, ze przekaznik popsuty
wywnioskowałem że prąd płynie z przekaxnika do włącznika
a chyba powinno byc odwrotnie
w poniedziałek se pojade do pana elektryka i skonsultuje z nim moje teorie,
jestem na tyle trzeźwy, żeby zdawać sobie sprawe , że moje przemyślenia sa warte tyle co teorie na temat chamistrali czy jak to się tam nazywa
nie mam ambicji zostac prezydentemklucz13 pisze: Iiii na chooooj ci ta landrynakup se uaza i tak już większyn szpan a jak u trzymany to mniej awaryny i prostrze scierwo w remontach
ale ja tylko teoretycznie, nie gmeram tam znając swoje zdolnościklucz13 pisze:Aaaa no bo takKocham tych co to tworzą według własnego myślenia
Kollloniuniiu od turbin zdjoł stację gumówką i zamiast 300zeta zrobiło się 2500zeta a serwis wycenił na 125000
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość