Zmienilem tablice - dalej nie zapala.czesław&jarząbek pisze:pewnie masz prostokątną tablicę z tyłu.
wszystkie dyskoteki z prostokątną tablicą z tyłu straszliwie się psują.
a najbardziej zielone.

Moderator: Jerry
Zmienilem tablice - dalej nie zapala.czesław&jarząbek pisze:pewnie masz prostokątną tablicę z tyłu.
wszystkie dyskoteki z prostokątną tablicą z tyłu straszliwie się psują.
a najbardziej zielone.
Rozrusznik nauczyłby się chyba lataćFlytier pisze:Byle nie z gniazdka![]()
!
Nie znasz sie, to jest krzemienMikado pisze:jest możliwe![]()
to co na zdjęciu to kamyk węgielny rozrusznika, musisz go czym prędzej tam wrzucić spowrotem
No ale wiesz, daje duzo do myslenia, wiec jestes potrzebnyMikado pisze:co próbuję zaistnieć to łup... i po ptokach
eeee to jeszcze masz 3 dniAdamek pisze:Kuzwa, najgorsze ze w srode konczy mi sie urlop i woz potrzebny co by do roboty jezdzic...
Tyle ze nie wiem gdzie szukac ...TRAWOLT pisze:eeee to jeszcze masz 3 dniAdamek pisze:Kuzwa, najgorsze ze w srode konczy mi sie urlop i woz potrzebny co by do roboty jezdzic...![]()
CiekaweAdamek pisze:Immo wywalilem juz dawno temu, pompa paliwo podaje.... Przyczyna musi byc inna, cos mi nos podpowiada ze to zwiazane jest z tym jebanym zielonym pudelkiem, znaczy alarmem.![]()
...
Immo jest za deska, w Twoim starym temacie nawet opisywalem lacznie ze zjeciami.klucz13 pisze:CiekaweAdamek pisze:Immo wywalilem juz dawno temu, pompa paliwo podaje.... Przyczyna musi byc inna, cos mi nos podpowiada ze to zwiazane jest z tym jebanym zielonym pudelkiem, znaczy alarmem.![]()
...immo jest w tym pudle , więc jak je wywaliłeś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości