i jakie mają być tego efekty w przypadkudruciarz pisze:wlewasz olej do cylindra i krecisz rozrusznikiem.

Moderator: Jerry
i jakie mają być tego efekty w przypadkudruciarz pisze:wlewasz olej do cylindra i krecisz rozrusznikiem.
Takie cośMick pisze:Jak chcesz aby zaworownia powpadala w cylindry to mozesz i bez zdejmowania
standerus pisze:Heh, a akurat miałem topic założyć...
A się zapytam od razu - czy do wymiany uszczelniaczy muszą głowicę zrzucać czy da się jakoś inaczej?
Ksywka do technologii adekwatnadruciarz pisze:wpychasz sznurek przez dziure od swiecy i juz zaworki nie powpadaja.
FUX pisze:Ksywka do technologii adekwatnadruciarz pisze:wpychasz sznurek przez dziure od swiecy i juz zaworki nie powpadaja..
W podobny sposób nasz nierząd i gospodarka funkcjonuje, a my za to będziemy placić...
Rewelka...
nie kazdy ma pod blokiem 220v i kompresorgri74 pisze:tak ....ale 1o lat temu![]()
teraz są inne sposoby i przyrządy
w uj i niepotrzebnie. zrob to sam. dasz rade.standerus pisze:Czyli jeśli test olejowy kompresji wskaże to nie bedzie problemu żeby mi to jakiś mechanik zrobił bez zrzucenia głowicy? Bo zrzucenie tejże to chyba dużo roboty co??
Ta, a później hieny forumowe będą miały kolejną porcję radości.druciarz pisze:w uj i niepotrzebnie. zrob to sam. dasz rade.standerus pisze:Czyli jeśli test olejowy kompresji wskaże to nie bedzie problemu żeby mi to jakiś mechanik zrobił bez zrzucenia głowicy? Bo zrzucenie tejże to chyba dużo roboty co??
obecnie mamy 230 Vdruciarz pisze:nie kazdy ma pod blokiem 220v i kompresorgri74 pisze:tak ....ale 1o lat temu![]()
kufa.... a komuna chociaz jeszcze rzadzi?tybero pisze:obecnie mamy 230 Vdruciarz pisze:nie kazdy ma pod blokiem 220v i kompresorgri74 pisze:tak ....ale 1o lat temu![]()
gri74 pisze:no ale pod blokiem się nie wymienia uszczelniaczy
gri74 pisze:standerus pisze:Heh, a akurat miałem topic założyć...
A się zapytam od razu - czy do wymiany uszczelniaczy muszą głowicę zrzucać czy da się jakoś inaczej?
nic nie musisz , da się
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość