ja rozumie, ze zaraz mysli sie po swojemu...Saphira pisze:jak komuś zniknęła na parkingu.....bert pisze:mam 8,
moje sa z moich osobistych landryn
Norbert J. Zbróg
Moderator: Jerry
ja rozumie, ze zaraz mysli sie po swojemu...Saphira pisze:jak komuś zniknęła na parkingu.....bert pisze:mam 8,
nie moje tylko mojego syna...LR_Olek pisze:bert pisze:mam 8, jedna moge zamienic na 101
Norbert J. Zbróg
a twoje disco widzialem dzis w gdansku....
tam zaraz po swojemu... a co do osobistych..bert pisze:ja rozumie, ze zaraz mysli sie po swojemu...
Norbert J. Zbróg
no co ?Saphira pisze:tam zaraz po swojemu... a co do osobistych..bert pisze:ja rozumie, ze zaraz mysli sie po swojemu...
Norbert J. Zbróg
napewno tak własnie było.bert pisze:nie moje tylko mojego syna...LR_Olek pisze:bert pisze:mam 8, jedna moge zamienic na 101
Norbert J. Zbróg
i mam nadzieje, ze nie stales jak paszkwilant kwiatek... np: bez srubek pod sklepem ze srubami i na pomoc liczyles, a tu njz pojechalo sobie i pomocy nie udzielilo ?
Norbert J. Zbróg
Mam takie 2.LR_Olek pisze:http://sklepakwazoo.pl/media/imgs/galerie/518d.jpg
jesli komus zalega lub ma za duzo i chcialby spieniezyc,to ja bardzo chetnie przygarne dwie sztuki![]()
albo takie samo od station wagona![]()
a moze ktos takie robi z metalu
moja krew...Damian pisze:podobno nawet Olo machał, ale nic...
bert pisze:nie moje tylko mojego syna...LR_Olek pisze:bert pisze:mam 8, jedna moge zamienic na 101
Norbert J. Zbróg
i mam nadzieje, ze nie stales jak paszkwilant kwiatek... np: bez srubek pod sklepem ze srubami i na pomoc liczyles, a tu njz pojechalo sobie i pomocy nie udzielilo ?
Norbert J. Zbróg
a kto bogatemu zabroniLR_Olek pisze: wrecz przeciwnie...
ja jechalem ulicą, a njz stało na zakazie...
Ryszard Giedrojć pisze:Olo, ty oczywiście zatrzymałeś sie, by przestrzec młodego kolegę, że popełnia wykroczenie, karane mandatem i punktami karnymi ?
Ryszard Giedrojć pisze:Olo, ty oczywiście zatrzymałeś sie, by przestrzec młodego kolegę, że popełnia wykroczenie, karane mandatem i punktami karnymi ?
nieuwaznie czytasz, to nie bylo pajero (zatem nie moglo byc dresu)gebels pisze:Ryszard Giedrojć pisze:Olo, ty oczywiście zatrzymałeś sie, by przestrzec młodego kolegę, że popełnia wykroczenie, karane mandatem i punktami karnymi ?
skrewił i uciekł jak zobaczył że: młody, krótko ostrzyżony i w dresie
gebels pisze:Ryszard Giedrojć pisze:Olo, ty oczywiście zatrzymałeś sie, by przestrzec młodego kolegę, że popełnia wykroczenie, karane mandatem i punktami karnymi ?
Poprawka:LR_Olek pisze:gebels pisze:Ryszard Giedrojć pisze:Olo, ty oczywiście zatrzymałeś sie, by przestrzec młodego kolegę, że popełnia wykroczenie, karane mandatem i punktami karnymi ?
dres w dskotece dwusecie z bagaznikiem i bullbarem i winczem i masa szpeju wygladajaca jakby z buszu przyjechal?
OCIPIAŁEŚ?
bert jak cię szanujebert pisze:nieuwaznie czytasz, to nie bylo pajero (zatem nie moglo byc dresu)gebels pisze:Ryszard Giedrojć pisze:Olo, ty oczywiście zatrzymałeś sie, by przestrzec młodego kolegę, że popełnia wykroczenie, karane mandatem i punktami karnymi ?
skrewił i uciekł jak zobaczył że: młody, krótko ostrzyżony i w dresiebo to byla dychoteka
Norbert J. Zbróg
widac ocipienie szaleje po forum Tobie przytrafilo sie jednorazowo po trzykroc (triplecik - nie mylic z tryplem - trafiles w ocipianiu), skoro "oczyma wyobrazni" widziales dresagebels pisze: bert jak cię szanuje
to ty ocipiałeś![]()
dresy nie jeżdżą miśkami, oni alb o w BMW albo w Ryndżach![]()
dresów jeszcze nie stać na części do mitasubishi, tych skośnookich pojebało cennik wzięli z Maybacha
możesz mi wierzyć, rzadko bo rzadko ale czasami coś musze zanabyć w ASO, to ci powiem że genuin do zielonego jaja przy cenach części w ASO do trzech diamentów (i to nie ważne czy u nas czy za Odrą - choć tam sporo taniej) to powalają na kolana i to nawet w tedy jak na koncie w banku masz sporą górkę
i co ciekawe nie jest ani krakusem ani poznaniakiem, co dowodzi jak krzywdzące są obiegowe opinieczesław&jarząbek pisze:kupić to nie w stylu ola.
andrzej:) pisze:i co ciekawe nie jest ani krakusem ani poznaniakiem, co dowodzi jak krzywdzące są obiegowe opinieczesław&jarząbek pisze:kupić to nie w stylu ola.
LIPENS_PL pisze:http://cgi.ebay.co.uk/Landrover-Grill-B ... 3361fdc772
czesław&jarząbek pisze:kupić to nie w stylu ola.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości