wez kubek z mc donalda nalej wody i tam wdupczajm3hoo pisze:Kufa... w nocy nie widzę gdzie trafić papierosem, stąd moje pytanie.herflikd pisze:ja pitole, masz facet problemy.........
Dotychczas we wszystkich ujeżdżanych autach miałem podświetlane i stąd mój dziw, że w wypasionym disco mam ciemno.
Przełącznik w dysko
Moderator: Jerry
Re: Przełącznik w dysko
Dżek pisze:Kto tak mówi?MichalM pisze: zresztą na Disco '98 mówią chyba Disco 1,5
jełopy

Myślę że niektóre "znane Poznańskie serwisy" które wygenerowały onegdaj tą nazwę by się obraziły ... 

m3hoo pisze:Kufa... w nocy nie widzę gdzie trafić papierosem, stąd moje pytanie.herflikd pisze:ja pitole, masz facet problemy.........
Dotychczas we wszystkich ujeżdżanych autach miałem podświetlane i stąd mój dziw, że w wypasionym disco mam ciemno.
Kup P38, tam popielniczka jest podświetlana

MichalM pisze:Myślę że niektóre "znane Poznańskie serwisy" które wygenerowały onegdaj tą nazwę by się obraziły ...
czyli ktore?
i onegdaj to kiedy bylo?
Że zacytuję klasyka: "w odpowiedzi na powyższe pytanie odmawiam udzielenia odpowiedzi"
Ogólnie - daawno, sam grzebię i nie odwiedzam już warsztatów zbyt często, zgodnie z zasadą "stoi rozgrzebany to się nie psuje"

Ogólnie - daawno, sam grzebię i nie odwiedzam już warsztatów zbyt często, zgodnie z zasadą "stoi rozgrzebany to się nie psuje"
ja to o swoim usłyszałem w 2007LR_Olek pisze:MichalM pisze:Myślę że niektóre "znane Poznańskie serwisy" które wygenerowały onegdaj tą nazwę by się obraziły ...
czyli ktore?
i onegdaj to kiedy bylo?

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

sbb pisze:ja to o swoim usłyszałem w 2007LR_Olek pisze:MichalM pisze:Myślę że niektóre "znane Poznańskie serwisy" które wygenerowały onegdaj tą nazwę by się obraziły ...
czyli ktore?
i onegdaj to kiedy bylo?
ale gdzie?
sbb pisze:moli
sroli...
pierwsze slysze aby z jego ust takie cos padlo...
Dwóch świadków to za mało?
ps.
Sorry ... nabijam posty, od 6ciu lat mam napis "jestem tu nowy" i żyję nadzieją że jak przekroczę 100 postów to zniknie
ps.
Sorry ... nabijam posty, od 6ciu lat mam napis "jestem tu nowy" i żyję nadzieją że jak przekroczę 100 postów to zniknie

MichalM pisze:Dwóch świadków to za mało?
kto?
Masz pare postów wyżej jednego, drugi to ja ... to chyba dwóch.
LR_Olek pisze:perkoz34 pisze:propo podswietlenia sie dorzuce z zapytaniem o cyferko-literki od biegow w automacie?...
powinny swiecic
dzięki dziś się do nich dobrałem ,po zdjęciu plastikowej ramki są po obu stronach wetknięte wtyki z żarówkami,które miałem spalone.Zapalają się po przekręceniu zapłonu.

nigdy nie słyszałes okreslenia półtorówka?LR_Olek pisze:sbb pisze:moli
sroli...
pierwsze slysze aby z jego ust takie cos padlo...
łejery tey, jak ty facet niewiele wiesz o landroweru

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
Olo, kiedy ostatnio widziałeś się z Molim czy Sajmonem? 

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
sądząc po "sentymentalnych zdjęciach" to za gierkaDamian pisze:Olo, kiedy ostatnio widziałeś się z Molim czy Sajmonem?

LR Rendzi stajla 

u mnie w popielniczce są drobne i sentymentalny żołądź. podświetlenie - łi tam.
bardziej wnerwia, że schowek zasadniczy podświetla się tylko kiedy światła są włączone. chyba że tym się da jakoś sterować?
bardziej wnerwia, że schowek zasadniczy podświetla się tylko kiedy światła są włączone. chyba że tym się da jakoś sterować?
Predylekcja do specyficznych pojazdów... LR Disco II td5, Alfa Romeo 145...
To raczej normalne - zwykle podświetlenie potrzebne jest, gdy jest ciemno.Moosehead pisze:bardziej wnerwia, że schowek zasadniczy podświetla się tylko kiedy światła są włączone. chyba że tym się da jakoś sterować?
A autko wie, że jest ciemno, gdy Ty wskazujesz to włączając światła (wtedy też włącza się podświetlenie przycisków i inne bzdety).
Ale da radę to (podświetlenie schowka) oczywiście zmienić - musiałbyś dorwać kabelek, którym sterowane jest napięcie "po światłach" i podpiąć lampkę do stałego 12V.
LR Disco 300ta awtomat MY95
http://www.NiebanalnyTurysta.pl
No niby logiczne, ale czasem po zmierzchu potrzebuję sobie grzebnąć w schowku, a nie mam kluczyka w stacyjce i wtedy logika siada. A radio bez kluczyka chodzi... więc nie chodzi tu raczej o zabezpieczenie przed rozładowaniem, jeśliby ktoś zostawił otwarty schowek, ino raczej jest to 'niedomyślane do końca'm3hoo pisze:To raczej normalne - zwykle podświetlenie potrzebne jest, gdy jest ciemno.Moosehead pisze:bardziej wnerwia, że schowek zasadniczy podświetla się tylko kiedy światła są włączone. chyba że tym się da jakoś sterować?
A autko wie, że jest ciemno, gdy Ty wskazujesz to włączając światła (wtedy też włącza się podświetlenie przycisków i inne bzdety).
Ale da radę to (podświetlenie schowka) oczywiście zmienić - musiałbyś dorwać kabelek, którym sterowane jest napięcie "po światłach" i podpiąć lampkę do stałego 12V.

Predylekcja do specyficznych pojazdów... LR Disco II td5, Alfa Romeo 145...
Możesz wtedy przekręcić włącznik świateł i zapali się lampka w schowku. Choć, oczywiście, trzeba uważać na akumulator.Moosehead pisze:No niby logiczne, ale czasem po zmierzchu potrzebuję sobie grzebnąć w schowku, a nie mam kluczyka w stacyjce i wtedy logika siada.
A to już kwestia podłączenia u Ciebie - u mnie działa tylko z kluczykiem.Moosehead pisze:A radio bez kluczyka chodzi...
LR Disco 300ta awtomat MY95