tak jak mowisz, a jak drazni jak pali po 3 sekundach...Flytier pisze: Dobry rozrusznik, z dobrze naładowanym aku chce "wyrwać" silnik.
musze sie jakas zabrac i to wszystko przejrzec, nie ma wyjscia, trza wszystko pomierzyc i zrobic
Moderator: Jerry
tak jak mowisz, a jak drazni jak pali po 3 sekundach...Flytier pisze: Dobry rozrusznik, z dobrze naładowanym aku chce "wyrwać" silnik.
wlasnie to robi przekaznik...gosc pisze:trzeba zmienic dawke paliwa na warm start i po problemie
Fajnie, że jest nas więcej...Zięba pisze:Z p38 to jest tak że największa schiza to jest jak wszystko działa w tedy człowiek nie wie co się dzieje i żyje w stresie w oczekiwaniu na awarię. Od momentu kiedy położyłem na niego lachę zrobił się z niego całkiem fajny samochodzik.
właśnie tak się teraz czuję, a czujnym być trzeba bo ostatnio wywalił mi cały płyn z chłodnicy, szybko stanąłęm, płyn uzupełniony i jeźdzxi dalejZięba pisze:Z p38 to jest tak że największa schiza to jest jak wszystko działa w tedy człowiek nie wie co się dzieje i żyje w stresie w oczekiwaniu na awarię. Od momentu kiedy położyłem na niego lachę zrobił się z niego całkiem fajny samochodzik.
wlasnie to przezylem, wywalilo mi plyn w holandii. byly niezle jaja, jezdzi okay, ale sprawa smierdzi. trza bedzie grzebac po powrocie z wakacji. bez banki wody sie nie ruszamI-gor pisze:właśnie tak się teraz czuję, a czujnym być trzeba bo ostatnio wywalił mi cały płyn z chłodnicy, szybko stanąłęm, płyn uzupełniony i jeźdzxi dalejZięba pisze:Z p38 to jest tak że największa schiza to jest jak wszystko działa w tedy człowiek nie wie co się dzieje i żyje w stresie w oczekiwaniu na awarię. Od momentu kiedy położyłem na niego lachę zrobił się z niego całkiem fajny samochodzik.już myślałem że to blok
ot można dostać paranoi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość