jak wiesz to po co pytasz...tomekz pisze:no kolejny ..........![]()
za spam powinno się BANY dawać, wiem na czym polega róznica w tych samochodach, jeden z forumowiczów pisał wcześniej że wadliwe wtryski były w pierwszych modelach forda i grupy PSA, a to nie prawda, jestem elektronikiem i wiem co boli te samochody,
zastanawiałem się nad grand vitarą, ale tak jak pisze... "Serce" auta najważniejsze, zawieszenie i inne rzeczy można zrobić, a w vitarze z silnikiem dieslowskim Renault psuje się osprzęt nagminnie...
Freelander 2 czy Discovery 3
Moderator: Jerry
Re: Freelander 2 czy Discovery 3
Y61 GU4
http://airman.org.pl
PYTAM BO NIE WIEM CZY OSPRZĘT JEST DENSO CZY BOSCH LUB DEPLHI 

-
-
- Kontaktowanie:
Obytomekz pisze: zastanawiałem się nad grand vitarą. .

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
za co się dostaje bany to my tu decydujemytomekz pisze:za spam powinno się BANY dawać
jak wchodzisz do knajpy i nie pasuje Ci w niej klimat, to szukasz innej czy wołasz kierownika i każesz przestawiać meble i wypieprzyć połowę gości, bo ci nie leżą?
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
-
-
- Kontaktowanie:
Myślę że nie wchodzi do knajpy.. stoi bo są dwie.. jedna MCDonalds a druga Gessler.. i zastanawia się i pyta przechodniów gdzie zjeść 

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

tomekz pisze:alfik pisze:Droga Redakcjo!
Jestem zrozpaczona - nie wiem, czy zdecydować się na wysokiego, muskularnego bruneta, który słabo zarabia, więc będę mu musiała pożyczać na piwo, czy na subtelnego blondyna, który będzie mnie kosztował trochę mniej, ale nie mam pewności, czy da radę wnieść mnie na trzecie piętro. Nadmieniam, że chodzi mi przede wszystkim o dobre serce.
Zrozpaczona.
Droga Zrozpaczona!
Moim zdaniem masz ochotę na bruneta, ale trochę się boisz, czy Cię na to stać. Jeśli jednak naprawdę zależy Ci na dobrym sercu - kup sobie dzwon. Na serce faceta nie ma co liczyć - dobrych już nie robią.
Redakcja
ehhh....
Ech...

Kolejny, który wie wszystko, a pyta dyletantów i spamerów, ech........

Gesller niesympatyczny, Mc za drogi

raczej ch.uj pisze sie przez " ch "Damian pisze:"ech" pisze się przez "ch"

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

w Macu niezdrowe zarcie, a u Gesller nie ma Happy Meal'aFlytier pisze:
Gesller niesympatyczny, Mc za drogi![]()
.

napisz do producentatomekz pisze:PYTAM BO NIE WIEM CZY OSPRZĘT JEST DENSO CZY BOSCH LUB DEPLHI

Y61 GU4
- wojtek_kom
-
Tylko DET75, brak CR, DPF.tomekz pisze:...
Wszędzie wjedzie, jak nie utonie, jak utonie, kupisz drugiego.
Nissan-y
zmień jeszcze opony na tańsze, klocki hamulcowe na no name, tarcze od razu też......długo by wymieniać, ale jakbyś trochę części z tej nówki salonówki wymontował i zastąpił od razu zamiennikami to mógłbyś nieźle zarobić.....tomekz pisze:gri74 pisze:jasne jasnetomekz pisze:DPF sobie wyłącze w sterowniku, trochę się na tym znam.
a jak ze spalaniem w Disco 3?
a jaki to problem? hmm? nie w takich autach się wyłączało DPF.... w Freelanerze2 to 2h roboty.

poszukaj mniejszego auta...tomekz pisze: a jak ze spalaniem w Disco 3?

duze 4x4 pala tyle ile im sie wleje...

Y61 GU4
czemu nie Range Rover?

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
A ktos wie jaka jutro bedzie pogoda? Bo w jednej pogodzie mowia ze bedzie deszcz a w drugiej ze Stan wody w nowym saczu spadl i nie wiem ktora pogode wybrac, pomozcie. W jednej pogodzie korzystaja ze sprzetu firmy TRAX elecronic, a w drugiej z TFA Matrix, ktora jest lepsza?

Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
Wiesz co....tomekz pisze:PYTAM BO NIE WIEM CZY OSPRZĘT JEST DENSO CZY BOSCH LUB DEPLHI
Kup jeepa. Lub daewoo. Lub hyundaia. Zdrowszy będziesz.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
a kiedys adres forum szedl jakos tak rajdy4x4.... czy cos 

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
a po co krzyczysz?tomekz pisze:PYTAM BO NIE WIEM CZY OSPRZĘT JEST DENSO CZY BOSCH LUB DEPLHI

- Damian
-
- Kontaktowanie:
andrzej:) pisze: zmień jeszcze opony na tańsze, klocki hamulcowe na no name, tarcze od razu też......długo by wymieniać, ale jakbyś trochę części z tej nówki salonówki wymontował i zastąpił od razu zamiennikami to mógłbyś nieźle zarobić.....
akurat filtry DPF to piękne wyciąganie kasy przez korporacje za pomocą ekoszantażu

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
dobra...
już poszedł...
Szuka na innych forach zapewne. Wszak oczywistym jest, że potencjalny użytkownik nowego LR-a, MUSI wiedzieć na jakim osprzęcie
jeździ jego samochód. To elementarne.

już poszedł...

Szuka na innych forach zapewne. Wszak oczywistym jest, że potencjalny użytkownik nowego LR-a, MUSI wiedzieć na jakim osprzęcie
jeździ jego samochód. To elementarne.

łoś też człowiek
m. in. dlatego nie mam zizlaDamian pisze:andrzej:) pisze: zmień jeszcze opony na tańsze, klocki hamulcowe na no name, tarcze od razu też......długo by wymieniać, ale jakbyś trochę części z tej nówki salonówki wymontował i zastąpił od razu zamiennikami to mógłbyś nieźle zarobić.....
akurat filtry DPF to piękne wyciąganie kasy przez korporacje za pomocą ekoszantażu

Dostałem odpowiedź na innym forum
bardzo szybką, konkretną i rzeczową.
TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ,

TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ,
to idź na nie i na to nie wracajtomekz pisze:Dostałem odpowiedź na innym forumbardzo szybką, konkretną i rzeczową.
TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ,

gruszkin pisze:to idź na nie i na to nie wracajtomekz pisze:Dostałem odpowiedź na innym forumbardzo szybką, konkretną i rzeczową.
TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ,
Nie wróce

wybór pada na Freelandera 2.
banda spamerów która ściga się w nabijaniu liczby postów....

narazie.
No to podziel się z nami tą wiedzą, a nie spamujesz 

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
tyle, że nigdy nie będziesz miał pewności na ile to jest prawdątomekz pisze: ktoś w JEDNYM poście potrafił mi ładnie opisać różnice między samochodami, silnikami, zawieszeniem, wyposażeniem, i wiele wiele innych różnych szczegółów.

adhd.. LR.. teraz 110 300Tdi
..trucizna moja i wiara..
..trucizna moja i wiara..
chyba jednak jest nadzieja że wrócitomekz pisze: ...narazie.

Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15