co Ty bierzesz?? podziel się ... albo podaj namiar na "dilera"gruszkin pisze:
śmiej się.... zauważyłem was jak wychodziłem po murze na sufit....

Moderator: Jerry
co Ty bierzesz?? podziel się ... albo podaj namiar na "dilera"gruszkin pisze:
borkows pisze:co Ty bierzesz?? podziel się ... albo podaj namiar na "dilera"gruszkin pisze:
wypraszam sobie tak pisać o mojej OleńceKarson pisze:Grucha.. musiałeś nieźle w życiu nawywijać skoro takie koszmary Cię nawiedzają
tak mi się przypomniało jak kiedyś mówiłeś.....Damian pisze:wypraszam sobie tak pisać o mojej OleńceKarson pisze:Grucha.. musiałeś nieźle w życiu nawywijać skoro takie koszmary Cię nawiedzają
poza tym - nuda
nie miałem na myśli Twojej OliDamian pisze:wypraszam sobie tak pisać o mojej OleńceKarson pisze:Grucha.. musiałeś nieźle w życiu nawywijać skoro takie koszmary Cię nawiedzają
![]()
malinówke se zanabyłem za twoim przykłademKarson pisze:nie miałem na myśli Twojej OliDamian pisze:wypraszam sobie tak pisać o mojej OleńceKarson pisze:Grucha.. musiałeś nieźle w życiu nawywijać skoro takie koszmary Cię nawiedzają
![]()
chodziło mi bardziej o Pączka i Twoją osobę, nawet jeśli wystąpiłeś we śnie pośrednio
![]()
Michał.. przyznaj się, co zażywałeś?
ja tam głównie cytrynówkę, malinówka Madzi i Elki byłagruszkin pisze:
malinówke se zanabyłem za twoim przykładem![]()
a wcześniej brak snu
jak sie spi z budzikiem w dupie?gruszkin pisze:dobrze, że budzik zadzwonił
chujowoLR_Olek pisze:jak sie spi z budzikiem w dupie?gruszkin pisze:dobrze, że budzik zadzwonił
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość