Mimo wszystko telefon mógłbyś odebrać...

Moderator: Jerry
GAZFAN pisze:Olo.. ziew...LR_Olek pisze:GAZFAN pisze:I nie odezwę.... gdyż nie lubię tego jak to rozegrałeś...![]()
Więc nie zamierzam.
a to tak nie marketingowo olewac klienta na szerokim forum...
selim pisze:a chuuj cie to obchodzi ....
Wybacz Olo ale nie na szerokie forum temat.LR_Olek pisze: ale o co w ogole poszlo?
chcialbym wiedziec
rozumiemGAZFAN pisze:Wybacz Olo ale nie na szerokie forum temat.LR_Olek pisze: ale o co w ogole poszlo?
chcialbym wiedziec
Flauta....GAZFAN pisze: Z tego co wiem dziś masz otrzymać pełną odpowiedź.
nieee...FUX pisze:Flauta....GAZFAN pisze: Z tego co wiem dziś masz otrzymać pełną odpowiedź.
lech. pisze:I ta sekwencja jest klarowną odpowiedzią na pytanie: dlaczego nie brać żadnego produktu tej firmy, choćby był owinięty w złote kokardy.
No w sumie racjalech. pisze:........na myślenie o serwisie który wchłania jak trójkąt bermudzki szkoda życia. Twego też.![]()
Sugerujesz, że oszczędzają na tłumaczach, aby sprzedawany produkt samochodowy był w bardziej atrakcyjnej i przystępnej cenieczesław&jarząbek pisze:używają automatów z googla
To po kiego grzyba larum na forum podnosisz i to w niejednym wątkuFUX pisze:Nie wiecie o co lotto, więc se odpuśćcie.
lech. pisze:No.racja.![]()
![]()
Znam masę przyjemniejszych rzeczy do myślenia w trasie, niż ciężkość użytkowania wozidła które mnie wiezie.
Gustowna małżonka, kariera naukowa dziatwy........na myślenie o serwisie który wchłania jak trójkąt bermudzki szkoda życia. Twego też.
Pozdr.
QL pisze: Ja na przykład nie znalazłem u mojej małżonki żadnego zestawu zaworów pneumatycznych...
... i chwilowa satysfakcja jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość