Wawa to miasto ?SzczesnyLR pisze:Byłeś w moim mieście ?

Czesia pogubiła się w czeluściach stolycy ... Pałac był zamglony ... orientacji nie wyłapał
Moderator: Jerry
Wawa to miasto ?SzczesnyLR pisze:Byłeś w moim mieście ?
navi w doblo? to chyba takie z biedronki pod zapalar podlaczane...czesław&jarząbek pisze:pałac srałac...fiflor mi tak drogę objasnił, że musiałem na szybko nauczyć się włoskiego i wystawiając dupę na deszcz zmieniać bezpiecznik od gniazdek prądowych w duplo. z włoskiej instrukcji nie zrozumiałem nic więc wyciągałem i prześwietlałem latarką każdy po kolei. ten od navi był w ostatnim rzędzie
A gdzie błyskotliwy poszukiwał Męcińkiej?czesław&jarząbek pisze:pałac srałac...fiflor mi tak drogę objasnił, że musiałem na szybko nauczyć się włoskiego i wystawiając dupę na deszcz zmieniać bezpiecznik od gniazdek prądowych w duplo. z włoskiej instrukcji nie zrozumiałem nic więc wyciągałem i prześwietlałem latarką każdy po kolei. ten od navi był w ostatnim rzędzie
to chyba raczej miales spotkanie u psychoterapeutyczesław&jarząbek pisze:byłem na kursie.
firma eventowa dla której kiedyś pracowałem mnie posłała.
kurs się nazywał "mężczyźni też mogą pytać o drogę"
czesław&jarząbek pisze:twarda mowa jak na gościa odpisującego autoresponderowi
Masz tego jazgotaLR_Olek pisze:
klucz13 pisze:Masz tego jazgotaLR_Olek pisze:![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości