Zielona k.....ew odjazdy-land chłodnia -nawrót choroby
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: Zielona k.....ew odjazdy-land chłodnia
A ja to mam taki zawór zwrotny?
Bo w zeszłym sezonie Dyskoteka grzała jak dzika, a teraz tak sobie ciepłym dmucha.
Bo w zeszłym sezonie Dyskoteka grzała jak dzika, a teraz tak sobie ciepłym dmucha.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
Generalnie jesli to TEN trojnik co na ostatniej choince odpowiadal za grzanie to byl poprostu zapchany. W ym roku pierwsze co robili to byl czyszczony. Jest drozny.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- adas bombowiec
PCH117840 znany jako skurwiały bączek.Wojtek_W pisze:A ten trojnik to jak to sie nazywa fachowo?
Ja bym jednak wymienił, dużo nie kosztuje.
Ostatnio zmieniony pn gru 10, 2012 9:37 am przez adas bombowiec, łącznie zmieniany 1 raz.

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
wyjmij koty z kurzu i roztocza z kanału czujnika temperatury w kabinie...Maq pisze:A ja to mam taki zawór zwrotny?
#noichuj
300 tez ma taki czujnik? Tam ani klimy ani nic.czesław&jarząbek pisze:wyjmij koty z kurzu i roztocza z kanału czujnika temperatury w kabinie...Maq pisze:A ja to mam taki zawór zwrotny?
Feler jest chyba na wlocie do dmuchawy. Jest tam jakiś filtr dla alergików czy coś takiego?czesław&jarząbek pisze:wyjmij koty z kurzu i roztocza z kanału czujnika temperatury w kabinie...Maq pisze:A ja to mam taki zawór zwrotny?
Odezwę się na maila.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
sbb pisze:mam dla dobrodzieja dwa słowa
bączek
termostat
![]()
ale stawiałbym na drugie - kupić nowy, orydżinał, nie kutwić
baczka tez warto przepłukać
a scurwiały bączek w 200 też jest

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Zajebiste w disco jest to, że każda usterka w tym aucie jest typowa i diagnozowalna zdalnie:)21
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
To się nazywa powtarzalność produkcjiKabal pisze:Zajebiste w disco jest to, że każda usterka w tym aucie jest typowa i diagnozowalna zdalnie:)21

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
zazdrościszKabal pisze:Zajebiste w disco jest to, że każda usterka w tym aucie jest typowa i diagnozowalna zdalnie:)21

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Wojtek_W pisze:
300 tez ma taki czujnik? Tam ani klimy ani nic.
ma

bioniczny - w kierowcy i w pasazerach

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
Poniekąd. Zawsze mi się 300 podobała, ale nigdy się nie odważyłem, na dII nigdy mnie nie było stać.jpi pisze:zazdrościszKabal pisze:Zajebiste w disco jest to, że każda usterka w tym aucie jest typowa i diagnozowalna zdalnie:)21
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
świento prowdaherflikd pisze:bo sprawność silnika 300 Tdi jest tak zajebista, że prawie strat ciepła nie ma![]()
i dlatego zimno przy -12

On nawet w lecie na światłach potrafi się schłodzić.
Ale diesle tak mają.
4.0 w pipie to się tak grzał że hej!
Można było na piecu grila robić

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Tylko dla mnie niespecjalnie jest to argument ani zaleta
Klimat mamy jaki mamy. Potrafi byc - 25 i +40 dobre auto powinno mi zapewnic komfort w kazdej z tych temperatur

Klimat mamy jaki mamy. Potrafi byc - 25 i +40 dobre auto powinno mi zapewnic komfort w kazdej z tych temperatur

Niestety moja radość była przedwczesna problem wrócił......
Ubywa płynu chłodniczego -dolałem i znowu jest ok ..ale 2 litry na 2 tyg dobrze nie rokuje.....
-wycieków nie widzę
-franca nie dymi wcale
-normalnie odpala i pomyka
-nie grzeje się
-zapach spalin subiektywnie jakiś dziwny/w porównaniu z poprzednią niebieską k./
czapki a głów

Ubywa płynu chłodniczego -dolałem i znowu jest ok ..ale 2 litry na 2 tyg dobrze nie rokuje.....
-wycieków nie widzę
-franca nie dymi wcale
-nie grzeje się
-zapach spalin subiektywnie jakiś dziwny/w porównaniu z poprzednią niebieską k./
czapki a głów

Disco 300 tdi 2'' aut na koszernych 235/85/16
,,Jezu nie czyń cudów!..albowiem na pieniądze gramy!
to najłatwiej będzie do mechanikaDEMO pisze:Niestety moja radość była przedwczesna problem wrócił......![]()
-wycieków nie widzę
-franca nie dymi wcale
-nie grzeje się
czapki a głów![]()

aczkolwiek możesz dostać duuuuuży rachunek oejmujący wszystko po kolei

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
umówiłem się u mecha ale termin odległy.........
wlazłem dzisiaj pod grata i jednak jest wyciek...zasuwa płynem chłodniczym po przewodach
wspomagania......pompa ?
wlazłem dzisiaj pod grata i jednak jest wyciek...zasuwa płynem chłodniczym po przewodach
wspomagania......pompa ?
Disco 300 tdi 2'' aut na koszernych 235/85/16
Re: Zielona k.....ew odjazdy-land chłodnia -nawrót choroby
A u mnie wymiana bączka, termostatu i dolewki płynu nic nie dały. Dopiero solidna płukanka i wymiana płynu przyniosły pełnię szczęścia. Grzeje teraz jak głupia 

tylko czysta- na gnojówkę
a czym płukałeś - bo się może pozatykać jak się jakieś fuzle oderwąbachus pisze:A u mnie wymiana bączka, termostatu i dolewki płynu nic nie dały. Dopiero solidna płukanka i wymiana płynu przyniosły pełnię szczęścia. Grzeje teraz jak głupia
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
nazwy nie pomnę, ale specyfikiem do tego przeznaczonym. Potem z osiem "płukanek" wodą, aż leciała już tylko czysta (woda
) bez syfów.
Limit komplikacji w tym temacie wyczerpano, więcej nie przewiduję , tfu,tfu

Limit komplikacji w tym temacie wyczerpano, więcej nie przewiduję , tfu,tfu

tylko czysta- na gnojówkę