to był cholera SEKATORJerry pisze:wicie co,...
wy to juz czasem jak w tym kawale o sąsiedzie i młotku ...

Moderator: Jerry
to był cholera SEKATORJerry pisze:wicie co,...
wy to juz czasem jak w tym kawale o sąsiedzie i młotku ...
Norbert, mam nadzieję, że o tych krawaciarzach, to tak teoretycznie pisałeś o jakiś tam gamoniachbert pisze:srakie... krawaciarze kupują legendę, jeszcze chwila i każdy z lwicą będzie popierdalał na dachu, co oszczędniejsi z dmuchaną...czesław&jarząbek pisze:analiza sriza
co to za czasy?
(>>>)
![]()
znajdź 2.25 w benzynie i będziesz zadowolonyKiciuś pisze:Norbert, mam nadzieję, że o tych krawaciarzach, to tak teoretycznie pisałeś o jakiś tam gamoniachbert pisze:srakie... krawaciarze kupują legendę, jeszcze chwila i każdy z lwicą będzie popierdalał na dachu, co oszczędniejsi z dmuchaną...czesław&jarząbek pisze:analiza sriza
co to za czasy?
(>>>)
![]()
![]()
Bo mnie cała rodzina i pół firmy opieprza, że nawet na ważne okazję bronię się przed wbijaniem się w gang.
A co do legendy, to jest wiele legend off-roadu i każda ma swoich wyznawców![]()
- legenda Willysa
- legenda Land Rovera
- legenda Land Cruisera
- legenda Gelendy (Wolfa)
Tylko, wydaję mi się, że ważne jest także, czy z taką legenda da się żyć na codzień.![]()
Szukam auta militarnego i chcę kupić Lightweighta.
Ale zastanawiam sie czy akurat ta wersja, którą znalazłem czyli diesel z Holandii z 24V nie będzie wymagał zbyt wielu poświęceń i nie będzie z nim zbyt wielu kłopotów![]()
![]()
Dzięki wszytkim jesze raz!Pepek pisze:Jak ja swojego kupowałem to cała rodzina orzekła , że większego brzydactwa w życiu nie widzieli![]()
Katastrofy nie ma, bo na razie w Polsce znalazłem jednego zardzewialego za 14 tys. i drugiego raczej ładnego za 21 tys.jpi pisze:cena może Cię zabić
ee to nie do mnieDamian pisze:sprawy rozwodowej
to do tego drugiego dodaj 10kplnKiciuś pisze:Katastrofy nie ma, bo na razie w Polsce znalazłem jednego zardzewialego za 14 tys. i drugiego raczej ładnego za 21 tys.jpi pisze:cena może Cię zabić
Ale faktycznie jeszcze muszę z żoną negocjować
razem z właścicielem - wtedy na bank się zgodzijpi pisze:i w razie W to Ci go wcielą do służb
moto pisze: 24V bez obciążenia zestawem baterii do radia będzie dawał ze 32V, trzeba przebudować regler, albo dać obciążenie
Czyli znaczy że jednak znacznie lepiej szukać benzynowej wersji?moto pisze:W benzynie toto rewela, ciche a i moment ładny, da się jezdzic na codzień...
benzyny będą RHD,Kiciuś pisze:Czyli znaczy że jednak znacznie lepiej szukać benzynowej wersji?moto pisze:W benzynie toto rewela, ciche a i moment ładny, da się jezdzic na codzień...
Bo auto ma być używane okazjonalnie, ale właśnie przejechałem się kawałek po placu takim dieslem i faktycznie wrażenia jak z traktora![]()
Trochę pechowo, ale te 2 sztuki, na które trafiłem w Polsce - są z armii holenderskiej czyli diesel i 24V
uświadcz teraz taką na rynkubert pisze:miałem LHD z benzyną, z partii tzw "Gawronikowych"
Można tylko po co??jpi pisze:nie znam się, ale czy nie można przerobić na 12v
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości