W sumie.... odupiemaryni4x4.plperkoz34 pisze:to forum powinno się nazywać o dupie marynie
Kto rejestruje domenę?

Moderator: Jerry
W sumie.... odupiemaryni4x4.plperkoz34 pisze:to forum powinno się nazywać o dupie marynie
tylko w dobrymGAZFAN pisze:Tasiemiec pierdzi w towarzystwie?czesław&jarząbek pisze:bede udawał, że nie widziałem jak pierdzisz w towarzystwie młody człowieku.
Przemka nie zaszczyciłem.Damian pisze:tylko w dobrymGAZFAN pisze:Tasiemiec pierdzi w towarzystwie?czesław&jarząbek pisze:bede udawał, że nie widziałem jak pierdzisz w towarzystwie młody człowieku.
proszz - do 24 godzin się odświeżą dns-y.GAZFAN pisze:W sumie.... odupiemaryni4x4.plperkoz34 pisze:to forum powinno się nazywać o dupie marynie
Kto rejestruje domenę?
ciamele bubele laczki jutro u cięczesław&jarząbek pisze:cała woda wyciekła.
tasiemiec ciamle.
chleb suchy.
kury są bez sensu.
czekaj czekaj, dnsy sie odświeżą ...GAZFAN pisze:No to byłoby coś..
Ale w sumie mi tutaj dobrze jest
A foch jak u innych może się zawsze zdarzyć ... więc wiesz emkg różnie to może być, oj różnie...
Czesław, słońce wzejdzie jutro o 7:17, pojutrze o 7:16 a w czwartek o 7:15
Był zachód. Słońce tropików zapadało w turkus południowych mórz. Słona bryza niosła od raf krzyki mew. W dalekiej wiosce bęben dudnił. Bawoły groblą ciągnęły wóz. Spóźnione czółno poławiacza pereł przybijało do przystani. Wargi dziewcząt kusiły obietnicą. Byłoby naprawdę miło, gdyby efektu nie psuła odrapana rama. A i gwóźdź, na którym wisiał obraz z tym widokiem, nie dość, że zardzewiały, miał do tego debilnie spłaszczoną główkę.
myslalem,ze o tym malym lysym co wode przez telewizor energetyzowałczesław&jarząbek pisze:o kaszpirowskim.
wiesz...adin...dwa...tri...czeterie...piat...szest...siem...wośm...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości