może zciepać pasek rozrządu i startnąć , jak chyci to znaczy dwusuw ,
jeszcze będzie taniej , nie trzeba tych rolek wymieniać ,
pójdzie na benzynie albo i ropie , wiem bo takie są

Moderator: Jerry
ale bajaMechanicy dzisiaj rano popatrzyli i powiedzieli, że trzeba będzie pół auta rozkręcać i w silniku trzeba będzie zmieniać połowę części.
2Kółka pisze:Słaby wkręt![]()
Bez publikacji r-ku z warsztatu nie przejdzie
P.S.
Ten z zaspawanym dyfrem był lepszy
Jak masz na RR to 20k na serwis to pikuśElvisLivesForever pisze: Wypraszam sobie najmocniej!
Człowiek myśli gdzie tu 20 000 zł znaleźć i jak związek małżeński ratować, a tu takie kpiny!
Trudności miałem, nie powiem.Wowos pisze:Kolega ma dużo siły jak do wlewu benzyny wepchał pistolet od diesla
Bo się nie mówi śrubokręt, tylko wkrętak nieukupiotr-stihl pisze:Że tez takich ,, przenoszonych '' jeszcze ktoś czyta ?
aczkolwiek wiem z autopsji że młoda generacja nie wie co oznacza powiedzenie ,, podaj śrubokręt ''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja znam tylko takiego drinka, ale ja jestem pijak z zamiłowaniaPiRoman pisze:Śrubokręt też się mówi, tylko na coś innego...
A to wiem...Kabal pisze:Ja znam tylko takiego drinka, ale ja jestem pijak z zamiłowaniaPiRoman pisze:Śrubokręt też się mówi, tylko na coś innego...
ja słyszałem, że cukier się dodaje. Najlepszy power dawał ten w kostkach ( nie mylić z wodą w kolanach .....wydechowych rzecz jasna ). Cukrem w kostkach łatwiej było wyliczyć właściwą proporcję podczas tankowania ale w nowych samochodach kostki nie przejdą chyba przez wlew.PiRoman pisze:Z góry lał...
A jakby Ci kiedyś jeszcze norauto zamnęli, to wsyp sobie na zbiornik doraźnie pół kilo saletry. Tesko są czynne w nocy, a jeśli jesteś w ciężkim terenie i do tesco masz daleko, to w żabce po drugiej stronie trawnika dostaniesz sodę. Tylko upierdliwe to trochę, bo jest w małych saszetkach, a to trzeba szybko pół kilo i zakręcić zbiornik.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość