przypuszczam, że nieLR_Olek pisze:ciekawe czy jarekk ja popsul...
bo nader często lubi o cyckach gadać

Moderator: Jerry
TRAWOLT pisze:a w tej wawie to same takie sztywniakiet pisze:pzdr z wawy
czy ktoś Ci kija wsadził w ... ?![]()
... i te atrakcyjne chomiczyce na pace ...LR_Olek pisze:bo jak sie ja wlaczalo to we wnetrzu sie tak nastrojowo i subtelnie robilo...do tego saczaca sie z zestawu kwadrofonicznego cichutko muzyka....i...
czy dobrze rozumiem, że chcesz złożyć mi jakąś ofertę?et pisze:a jeśli chodzi o wsadzanie czegokolwiek to widzę ,że potrzebujesz...
czyżby Ci ciśnienie skakało?et pisze:...
OluśLR_Olek pisze:te mlody,....ale to ty masz problem z nie trzymaniem cisnienia...et pisze:to sikaj:)
spoko, na flaszkę starczy, możesz się wkupićet pisze:ja mam prawie 5 dych
a co my tu innego robimy?et pisze:Bawmy się
...TRAWOLT pisze:czy dobrze rozumiem, że chcesz złożyć mi jakąś ofertę?et pisze:a jeśli chodzi o wsadzanie czegokolwiek to widzę ,że potrzebujesz...
bo wiesz ja zajęty jestem, a co się przez to rozumie
raczej nie zainteresowany Twoimi awansami![]()
![]()
czyżby Ci ciśnienie skakało?et pisze:...
niedobrze, oj niedobrze![]()
popraw się![]()
Oluś..bo cię nie zaadoptuje!!...przeca ty pełen kompleksów jesteś!!...ja tez LR...to normalne....LR_Olek pisze:et....
pisz jeszcze pisz .aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......jeszcze jeszcze........... i ta seximaderfaker klodeczka aaaaaaaaa,ooooooooooooooooouuuuuuuuuu
wiecej wiecej fotek hilifta
i uchwycik na kolo w roznych pozach.....aaaaaaaaaaaaa uf ufufufufufuf![]()
wiecej wiecej
et pisze:OluśLR_Olek pisze:te mlody,....ale to ty masz problem z nie trzymaniem cisnienia...et pisze:to sikaj:)ja mam prawie 5 dych...czyżbyś miał więcej???
..proste .w 2010 bede mial równo 5 dych ( w latach a nie w kasie )TRAWOLT pisze:nie łapię ... ale niech będzie dośćet pisze:....hmm..no to jest pytanie...po wszystkich znakach to widać:)..ale mnie to czasu kosztowało, aby napisac:).DOŚĆ!:)![]()
![]()
albo coś nie doczytałeśet pisze:hmm dokładnie to bedzie w 2010:)
albo sprytnie się od wódki wykręcasz - nieładnie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości