pamiętasz ten tynk i maskę od D3? to też byłem ja, efekt motyla, bill me

Moderator: Jerry
No i wróć Damian do britszita, będzie lepiejDamian pisze:no dobra
a mój case jest taki - wywaliłem z disko chińskie springi britparta i wsadziłem poważane progresywne king springsy
przód przysiadł po dwóch miesiącach i zaczął dobijać
dobrane katalogowo pod zderzak i windę
no i co?
Być może, ale czytając o tych problemach wielu userów, jedynym sensownym rozwiązaniem są poduchyczesław&jarząbek pisze:sreas
nuda i pedalstwo.
przejedź się deklu płytowką od olszyny kombinacją drążków skrętnych i resorów utrzymująć prędkość marszową...wtedy pogadamy...Wąż pisze:to co wracamy do resorów?
Przyznaj CJ już dawno ci nic nerek ni odbiło, nie tęsknisz czasem za muszczelowymi czasami?
Najbardziej przemawia do mnie słowo: analogowaczesław&jarząbek pisze:poduszki to są dobre gruz wozić z budowy naczepą zasław-piacenza albo do świniobusu miejskiego mzk
każda...absolutnie każda sprężyna od najbardziej nawet hajendowego majbachmurcielagokareratetebepięć eas'u będzie szybsza, cichsza, bardziej energooszczędna, lżejsza i absolutnie niezawodna
i analogowa
strasznie żałuje że mi nie zaproponowałeś udziału w tym evencieczesław&jarząbek pisze:przejedź się deklu płytowką od olszyny kombinacją drążków skrętnych i resorów utrzymująć prędkość marszową...wtedy pogadamy...Wąż pisze:to co wracamy do resorów?
Przyznaj CJ już dawno ci nic nerek ni odbiło, nie tęsknisz czasem za muszczelowymi czasami?
wtedy napewno by was zawineli na granicy.Wąż pisze:strasznie żałuje że mi nie zaproponowałeś udziału w tym evencieczesław&jarząbek pisze:przejedź się deklu płytowką od olszyny kombinacją drążków skrętnych i resorów utrzymująć prędkość marszową...wtedy pogadamy...Wąż pisze:to co wracamy do resorów?
Karson pisze:kupiłem diskacza z britpartami, oczywiście klapnięte były do poziomu standardu. założyłem dobi. jeździłem z lawetą, przejechałem kilka wyjazdów z bagażnikiem załadowanym na maksa i... nic nie klapło. wygląda na to, że jedynie dobinsony trzymają poziom
kapec pisze:2 auta mialem na OME. Uj wi, ktos narzeka, ktos jezdzi.
Czeslawem pojade...
Tanio juz bylo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości