"sikory złote pod mankietem"
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
[quote3b="czesław&jarząbek"]taki troche odpowiednik wszystkomającego super partola super

ale ci co się znają na wnikaniu do jam, kominów i w temu podobne miejsca twierdzą że są ok[/quote3b]
A tu sie rzeczowo nie zgodze bo sa wersje np. mariner z kompasem etc dla zyglarzy i taki bardziej w gory i inne modele. Wiec i patrol i murano i eks-trail jest ofercie
))
A serio jest finski i ma zejebisty barometr i kompas. Kasjo jet ch.u.j.o.w.y.
Mysle ze mozna by przeplynac atlantyk tylko z sunto mariner = kompas + baro. Dokladne.
Poza tym ja jestem grupa docelowa Disco III...
PS
Ale jaja!

ale ci co się znają na wnikaniu do jam, kominów i w temu podobne miejsca twierdzą że są ok[/quote3b]
A tu sie rzeczowo nie zgodze bo sa wersje np. mariner z kompasem etc dla zyglarzy i taki bardziej w gory i inne modele. Wiec i patrol i murano i eks-trail jest ofercie

A serio jest finski i ma zejebisty barometr i kompas. Kasjo jet ch.u.j.o.w.y.
Mysle ze mozna by przeplynac atlantyk tylko z sunto mariner = kompas + baro. Dokladne.
Poza tym ja jestem grupa docelowa Disco III...
PS
Ale jaja!
Ma wjeżdżać do garażu
Krotka historyja zegarowa:
Stoimy w Indonezji kolo Jakarta. Wpada facet, niski, krepy z plecakiem. Z ryja: od 8 do 15 pracownik portu, od 15 do 20 handlarz zegarkami, w nocy pirat.
Z ryja.
Proponuje - pardon gazfan - ofeeeeruje - zegarki masci roznej. Oczywiscie mowi ze zegarki alibaba-kontejner. Oczywiscie zegarki podroby.
Za rolexa chce 100 usd. (w chinach 10-15 usd)
Targujemy sie. Dwa za 100! Nie. Tak. Nie. Tak. Bierzemy dwa za 100 usd. Sprawili my se z chifem - rolex gang.
Tak wiec rano w porcie wychodzimy w kombinezoniepomaranczowym z owym czifem do pracy - z reka daleko wysunieta naprzod...
Hehe. Rolex.
Stoimy w Indonezji kolo Jakarta. Wpada facet, niski, krepy z plecakiem. Z ryja: od 8 do 15 pracownik portu, od 15 do 20 handlarz zegarkami, w nocy pirat.
Z ryja.
Proponuje - pardon gazfan - ofeeeeruje - zegarki masci roznej. Oczywiscie mowi ze zegarki alibaba-kontejner. Oczywiscie zegarki podroby.
Za rolexa chce 100 usd. (w chinach 10-15 usd)
Targujemy sie. Dwa za 100! Nie. Tak. Nie. Tak. Bierzemy dwa za 100 usd. Sprawili my se z chifem - rolex gang.
Tak wiec rano w porcie wychodzimy w kombinezoniepomaranczowym z owym czifem do pracy - z reka daleko wysunieta naprzod...
Hehe. Rolex.
Ma wjeżdżać do garażu
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Mam podobny.pezet pisze:Prawdziwy lans i oldskul i szpan, to jeden z takich zegarków:
http://www.tokyoflash.com/en/watches/1/
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2009 11:44 pm przez grzegorzh, łącznie zmieniany 1 raz.
NX650 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: "sikory złote pod mankietem"
zmuła jakaś dzisiaj...
kupił se któren jaki fajny sikor pod choinkę albo dostał?

#noichuj
Lepiej powiedz jak się skończyła sprawa z zegarem co mu się bić pięknie odwidziało ?czesław&jarząbek pisze:zmuła jakaś dzisiaj...
Przyzwyczailiście się czy w ramach ochrony ptaków przed zimą zatrudniliście jakiegoś wróbla jako kukułkę ?

że już nie wspomnę o kratce

pozdawiam
p.
Defender`98
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
zegar nadal wycharkuje godziny
staramy się przywyknąć w oczekiwaniu aż się sprężyna rozkręci i przestanie bić...

z kratką deal
ale jutro ci odpisze bo dziś mi się już nie chce.
staramy się przywyknąć w oczekiwaniu aż się sprężyna rozkręci i przestanie bić...

z kratką deal
ale jutro ci odpisze bo dziś mi się już nie chce.
#noichuj
Re:
czesław&jarząbek pisze:przepłaciłeś
nie są warte nawet tych 10$ u producenta
chodzą góra dwa tygodnie a i to z przerwami
i tu bym sie klucil
chodzi zajebiscie od lat paru
jedynie wizyta w pralce zmaltretowala mu troche wizjer
Riiiiintintintin pach, pach !
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
znaczy w sensie do pralki go wrzucasz żeby się skutecznie nakręcił i nie stawał co dwie godziny?

#noichuj
a no wlasnie. ciekawe zagadnienie
ile ma dzialac taki orygynal rolex z naciagiem automatycznym, po uprzednim potrzasaniu nim caly dzien ?
ile ma dzialac taki orygynal rolex z naciagiem automatycznym, po uprzednim potrzasaniu nim caly dzien ?
pewnie jak Czeslaw jezdzil w remsptach to 'nakrecal' zegarek na oesie i starczalo do nastepnej rundy? 

ale puzniej na niego siadal co skutecznie tlumilo wszelkie oesowe wibracje

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
oryginalne to chyba nie są trząchane a nakręcane normalnie.
jakoś systemowo nie mam zaufania do trząchanych sikorów. zdejmie sie dziada na weekend i już sie osra
jakoś systemowo nie mam zaufania do trząchanych sikorów. zdejmie sie dziada na weekend i już sie osra
#noichuj
- Jaaareeek !
-
to kładź na pralceczesław&jarząbek pisze:oryginalne to chyba nie są trząchane a nakręcane normalnie.

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a to nie głupi pomysł jest

trza by go tylko gaferem do pralki przyklejać żeby nie spadł za...bo za jest czeluść...i tam nikt nie zagląda...tam spadają nienadające się do czytania ofrołdy...

trza by go tylko gaferem do pralki przyklejać żeby nie spadł za...bo za jest czeluść...i tam nikt nie zagląda...tam spadają nienadające się do czytania ofrołdy...

#noichuj
pralkę w sraczyku masz czy czytasz podczas przepierki ?czesław&jarząbek pisze:a to nie głupi pomysł jest

ja swoją festine nakęcałem młotem udarowym ale nie wiedzieć czemu rotor się rozpadwszy
facet w serwisie miał ciekawą minę bo wnętrze sugerowało wielką prędkość zakończoną nagłym spotkaniem z czymś twardym a koperta temu przeczyła
na szczęście gwarancja była

Ignorancji, nieróbstwu i niechlujstwu stanowcze nie KARWA nie
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
pralke w sraczu
możnaby owijać sikor w folię strecz i wdupcać do pralki żeby się nakręcił

możnaby owijać sikor w folię strecz i wdupcać do pralki żeby się nakręcił

#noichuj
tylko wybierz program bez gotowania