Do czego nadaje się Discovery III ???
Moderator: Jerry
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Re: Do czego nadaje się Discovery III ???
jak tojociarz i landrowerowiec zarazem, mogę z całą odpowiedzialnością Was zapewnić, że po paru latach rachunek się wyrównuje. to co wyłożymy na zakup zadbanej toyoty, dołożymy na serwis zadbanego LR.
natomiast ceny G rzeczywiście z dupy
natomiast ceny G rzeczywiście z dupy
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Damian
-
- Kontaktowanie:
hehe 
spoko

spoko

LR
LR
Róznica jest taka, że toyot mało kto sprzedaje. Bo czy 80-tka czy setka to auto na lata. I nie mów Czesław bo pomiędzy toyotą i parchem jest przepaść technologiczna. Nie widzialem jeszcze zgnitej setki ( o ile nie odbudowana z przystanku) z roczników 2000-2005. Czego o parchu nie można powiedzieć. Co do LR sie nie będę wypowiadał bo nie miałem i mam zakaz kupowania 

tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jestem skłonny uznać wyższość jakościową toyoty nad parchem. ale zauważ, że partol kosztuje nic. zupełnie jak żip.
#noichuj
A tu pełna zgoda. Choć dzisiaj widzialem setki benzynowe po 33 tys az sam sie zastanawiam nad zakupem takiej.
A jeszcze jedno - kolega z australii zachwycony pathfinderem. Co o takim myślicie? Tyle ze on ma dużą benzynę a u nas tylko diesle.
A jeszcze jedno - kolega z australii zachwycony pathfinderem. Co o takim myślicie? Tyle ze on ma dużą benzynę a u nas tylko diesle.
tel. 509700949
jak będzie to samo co z Navarą to dziękuję, postojęZibi pisze:A tu pełna zgoda. Choć dzisiaj widzialem setki benzynowe po 33 tys az sam sie zastanawiam nad zakupem takiej.

KZJ95 , Suzuki SV650, Celica GT-FOUR też 4x4 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie mam zdania bo nie muszę.Zibi pisze:kolega z australii zachwycony pathfinderem. Co o takim myślicie?
na szczęście

dla mnie może nie istnieć. nie zauważę różnicy.
#noichuj
Takayuki pisze:Zdjęcia pozwoliłem sobie ukraść, jedno jest @Patryka reszta nie wiem... co ciekawsze zapisuję na dysk, mam katalog z kilkuset takimi i nie wiem co jest czyje![]()
Dają jednak dobry pogląd na to jak może wyglądać rama w 15-10 letnim aucie. To co widać może być ładnie przykryte farbą/biteksem/barankiem, i nie poznasz a jeszcze doliczy właściciel tysiaka za 'profesjonalną konserwację ramy w serwisie 4x4'
pierwsza fota moja

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
Sensowne auta nie bywają w ogłoszeniach, rozchodzą się po ludziach bez ogłoszeńdawid.forum pisze:Damian pisze:dawid.forum pisze:a starocie w dobrym stanie praktycznie nie istnieją![]()
istnieją, ale ani nie są komfortowe, ani szybkie ani tanie w eksploatacji.
Może istnieją ale nie są na sprzedaż ... jeśli się mylę to również proszę o linka do ogłoszenia sprzedaży auta które może być sensowne
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
I to jest ich niezaprzeczalna zaletaczesław&jarząbek pisze:jestem skłonny uznać wyższość jakościową toyoty nad parchem. ale zauważ, że partol kosztuje nic. zupełnie jak żip.

- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
W pathfinderze środek strasznie plastikowy, ale w sumie całkiem przyjemnie się powozi. Trzyma się drogi, można zapierniczać po winklach z nieprzytomnymi prędkościamiZibi pisze:A tu pełna zgoda. Choć dzisiaj widzialem setki benzynowe po 33 tys az sam sie zastanawiam nad zakupem takiej.

Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
Jest teoria, że docelowe jest trzecie coś z kolei, gdyż wtedy człowiek się przećwiczy, nabierze doświadczenia, zobaczy co lubi, jakie ma potrzeby, itp.
Co ciekawe, mówią to ludzie z różnych branż, nie tylko off-roadu. O wiatrówkach, łukach, wędkach - słyszałem to samo
Kupno byle czego zamiast myślenia pół roku też jest dobre, praktyka wieeele pomaga
Co ciekawe, mówią to ludzie z różnych branż, nie tylko off-roadu. O wiatrówkach, łukach, wędkach - słyszałem to samo

Kupno byle czego zamiast myślenia pół roku też jest dobre, praktyka wieeele pomaga

z czego wnosisz... ?dawid.forum pisze:Bert .... chcesz powiedzieć, że jako pierwsze auto trzeba kupić byle co by mieć potem kolegów, którzy siedzą w temacie ? hehe

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Wisiało przez moment sensowne safari do sprzedania - tb42, automat, wszelkie przydasie wyprawowe. Ale właściciel się zreflektowałdawid.forum pisze: Może istnieją ale nie są na sprzedaż ... jeśli się mylę to również proszę o linka do ogłoszenia sprzedaży auta które może być sensowne

y60 autobus, czerwony.
Bywają, ale znikają po kilku godzinach.bert pisze:
Sensowne auta nie bywają w ogłoszeniach, rozchodzą się po ludziach bez ogłoszeń

- Damian
-
- Kontaktowanie:
albo wiszą...
bo kto da 30-40 tys. zł za dyskotekę jedynkę?
bo kto da 30-40 tys. zł za dyskotekę jedynkę?

LR
LR
Albo 40-50 za patrola Y60... są tacy świadomi kupujący, rzadko

albo 33 za tujotę z d4d, przygotowaną i podrapaną

Dla mnie taki stan sugeruje ze co sie mialo zweryfikowac to urwa, przeparaszam zweryfikowalo. I mozna smialo ruszac w bloto.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Lub wyłącznie to co się zweryfikowało było drutowane/wymieniane na używkę z anglika po maksymalnej taniości. Nie przewidziszjradek pisze:Dla mnie taki stan sugeruje ze co sie mialo zweryfikowac to urwa, przeparaszam zweryfikowalo. I mozna smialo ruszac w bloto.

Dlatego jak pisano, dobrego auta w zasadzie nie trzeba ogłaszać

Masz rację.
Wydają się.

Wydają się.

Zacytuję moją ładniejszą połowę...
... ' ja się nie czepiam, ja stwierdzam fakty'
Więc my nic nie siejemy tylko stwierdzam fakty

... ' ja się nie czepiam, ja stwierdzam fakty'
Więc my nic nie siejemy tylko stwierdzam fakty

- Misiek Cypr
-
Nie znam sie na LR, ale widuje na zlotach/rajdach I jakos jezdza.
Podejzewam, ze jest z nimi jak z Jeepami, strasznie tanie, wszyscy mowia ze hawno, straszne, a w sumie kupilem najbardziej dziadowskie I pseudoterenowe 5 lat temu I jezdze do dzis. Sam sie smialem z tego auta, a teraz nie potrafie go zamienic na inne. Psuje sie, ale tanio I daje sie lubic. Jednak na wyprawe bym sie nim nie wybral. Sam go zajezdzilem. 5 lat temu sie nadawal jak najbardziej, jak byl w serii.
Podejzewam, ze jest z nimi jak z Jeepami, strasznie tanie, wszyscy mowia ze hawno, straszne, a w sumie kupilem najbardziej dziadowskie I pseudoterenowe 5 lat temu I jezdze do dzis. Sam sie smialem z tego auta, a teraz nie potrafie go zamienic na inne. Psuje sie, ale tanio I daje sie lubic. Jednak na wyprawe bym sie nim nie wybral. Sam go zajezdzilem. 5 lat temu sie nadawal jak najbardziej, jak byl w serii.

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Do gruzji pojechało z nami disco 2 kupione za niskie kilkanaście, owner przed wyjazdem tylko tapicerkę wyprał, wszyscy czarne wizje mu robili czego to nie sprawdził i co się może stać, pół drogi łupał zawór od poziomowania, a tak to nic... dojechał wrócił zadowolony
Nie ma reguły