cicho bądź widzisz ,że tu fajna dyskusja na forum się rozwija o technice jazdy, starości i doświadczeniucarlos 110 pisze:Troche jakby odchodzimy od meritum zagadnienia, a miało być tylko o mostach....

Moderator: Jerry
A co ja mam pisaćmontru pisze:Sobota minęła a wypocin brakIgor909 pisze: Niby jak
lepiej bym tego nie wyraził 100%Pepek pisze:Aleście piany natłukli a propo metod jazdyMój tekst był zaczerpnięty z jednego z wyjazdów, gdzie ktoś podszedł i się zapytał jak ma przejachać. I tak zostało
A jak bym napisał trójka reduktor i dzida ta dyskusja tak samo by wyglądała . Podaję tekst do własnej obróbki( w miejsce wykropkowane wstaw bieg jaki chcesz) : .....,reduktor i dzida
![]()
Pepek pisze:Aleście piany natłukli a propo metod jazdyMój tekst był zaczerpnięty z jednego z wyjazdów, gdzie ktoś podszedł i się zapytał jak ma przejachać. I tak zostało
A jak bym napisał trójka reduktor i dzida ta dyskusja tak samo by wyglądała . Podaję tekst do własnej obróbki( w miejsce wykropkowane wstaw bieg jaki chcesz) : .....,reduktor i dzida
![]()
Jeszcze 3 miesiąceczesław&jarząbek pisze:bioreIgor909 pisze: Ps. Oddam darmo i dopłacę [ przenośnia ] Defa 2004r Td5
Całkowicie bezawaryjny , super stan , jeździły tylko dziewice
........ i takie tam ble ble ble![]()
Polecam szczerze wrogowi
a nawet dorzuce trzy flaszki destylatów różnych
to ja czekam na sygnałIgor909 pisze:Jeszcze 3 miesiąceczesław&jarząbek pisze:bioreIgor909 pisze: Ps. Oddam darmo i dopłacę [ przenośnia ] Defa 2004r Td5
Całkowicie bezawaryjny , super stan , jeździły tylko dziewice
........ i takie tam ble ble ble![]()
Polecam szczerze wrogowi
a nawet dorzuce trzy flaszki destylatów różnych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości