spakojno spakojnoczarny75 pisze:nie zarobisz
![]()
tylko sprzedawajcie dalej te wasze wynalazki

i ja zarobie i konkurencja i wszędzie będziesz mógł wpaść na gratisową kawę w ramach uznania wkładu w rozwój polskich warsztatów lr

Moderator: Jerry
spakojno spakojnoczarny75 pisze:nie zarobisz
![]()
jasne że jestczesław&jarząbek pisze:nowy klucz przychodzi spięty z zawieszką z kodem, a stary...no...też jest sposób.
to można łatwo zrobić.nowicjusz127 pisze:mieliśmy ostatnio ciekawe D2palone zwykłym metalowym kluczem bez żadnego immo i z wybranym odpowiednim marketem....nawet z ciekawości zajrzałem
są takie kraje w europie
e to przez te 20 lat wiele się nie zmieniło,Ryszard Giedrojć pisze:wymiana baterii w pilocie w/g instrukcji z mojego defa td5
1. Otworzyć samochód i robroić alarm.
2 Ustawić włącznik zapłonu w pozycji II, a następnie w pozycji 0 wyjąć kluczyk z włącznika.
3. Otworzyć obudowę pilota. Nie można dopuścić do uszkodzenia uszczelki, zabrudzenia lub zawilgocenia pilota.
4 Wysunąć baterię, nie dotykając obwodów elektrycznych, ani powierzchni styku z baterią.
5 Nacisnąć i przytrzymać jeden z przycisków pilota na co najmniej 5 sek w celu jego całkowitego rozładowania.
6. Założyć nową bat.
7. Złożyć obudowę.
8. Wcisnąć przycisk zamykania ( z kłódka) co najmniej 4 razy w pobliżu samochodu w celu zsynchronizowania pilota.
9. Wcisnąć jednokrotnie przycisk otwierania w celu otwarcia samochodu.
Pilot jest gotowy do pracy.
świec nie grzejesz?Wąż pisze:[
...
4. przekręcam stacyjkę
5. odczekuje na wolnych pół minuty by zasłona dymna opadła...
pojazd gotowy do jazdy
\LR_Olek pisze:świec nie grzejesz?Wąż pisze:[
...
4. przekręcam stacyjkę
pojazd gotowy do jazdy![]()
Węzu zmieniło się. Ty możesz zacząć od punktu 2 , a 1 połaczyć z 5. W moim tak sie nie da.Wąż pisze:e to przez te 20 lat wiele się nie zmieniło,Ryszard Giedrojć pisze:wymiana baterii w pilocie w/g instrukcji z mojego defa td5
1. Otworzyć samochód i robroić alarm.
2 Ustawić włącznik zapłonu w pozycji II, a następnie w pozycji 0 wyjąć kluczyk z włącznika.
3. Otworzyć obudowę pilota. Nie można dopuścić do uszkodzenia uszczelki, zabrudzenia lub zawilgocenia pilota.
4 Wysunąć baterię, nie dotykając obwodów elektrycznych, ani powierzchni styku z baterią.
5 Nacisnąć i przytrzymać jeden z przycisków pilota na co najmniej 5 sek w celu jego całkowitego rozładowania.
6. Założyć nową bat.
7. Złożyć obudowę.
8. Wcisnąć przycisk zamykania ( z kłódka) co najmniej 4 razy w pobliżu samochodu w celu zsynchronizowania pilota.
9. Wcisnąć jednokrotnie przycisk otwierania w celu otwarcia samochodu.
Pilot jest gotowy do pracy.
Ja też prze wejściem do samochodu:
1. obchodzę go dookoła
2. obracam się wokół własnej osi trzy razy i spluwam przez lewe ramie
3. po wejściu przez czas odpowiedni do warunków atmosferycznych trzymam przycisk grzania świec
4. przekręcam stacyjkę
pojazd gotowy do jazdy
no oko podobnieselim pisze:jakby Ci się chciało , to zerknij czy tak wygląda wkład do pompy paliwa ?
też racja, wyższa kultura techniczna wy,maga rygoru serwisowego i nie tyllkoRyszard Giedrojć pisze:
Węzu zmieniło się. Ty możesz zacząć od punktu 2 , a 1 połaczyć z 5. W moim tak sie nie da.
zrozumiałe...czesław&jarząbek pisze:no oko podobnieselim pisze:jakby Ci się chciało , to zerknij czy tak wygląda wkład do pompy paliwa ?
nie chce mi sie pompy rozdupcać żeby dokładnie popatrzeć bo śmierdzi ropą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość