LR_Olek pisze:ale jaja, ja na to nie wpadlem...konrad.w1 pisze: Jak myje dach w swoim disco to stoje na zapasie .
wole bardziej prymitywne metody...nie myc dachu,a w ogole to raz na pol roku myc caly woz
To oznacza że masz jeszcze całe zawiasy

Moderator: Jerry
LR_Olek pisze:ale jaja, ja na to nie wpadlem...konrad.w1 pisze: Jak myje dach w swoim disco to stoje na zapasie .
wole bardziej prymitywne metody...nie myc dachu,a w ogole to raz na pol roku myc caly woz
moje drzwi tylne i iich zawiasy czuja sie dobrzekonrad.w1 pisze:LR_Olek pisze:ale jaja, ja na to nie wpadlem...konrad.w1 pisze: Jak myje dach w swoim disco to stoje na zapasie .
To oznacza że masz jeszcze całe zawiasy![]()
kacper97 pisze:...do przewiezienia 3 rowery na wakacje... haka jeszcze nie mam, ale mam już namiary na takowy, więc padło na tylne koło. ... Czy koło zapasowe utrzyma ciężar ok 45 kg ?
Bardzo dziękuje za wyczerpującą odpowiedź na moje pytanie.grzegorzh pisze: A zamierzasz potem (ciach)
Powiesz to mojej żoniewołynka pisze:a nie lepiej dziewczyny puścić na rowerach za samochodem, a ile porzytku z tego będzie:
odpowiednia firura, samochód nie dociążony,a co najwazniejsze w samochodzie swięty spokój
przejedż się chłopie w niedzielę na gięłdę samochodową na żeraniu. Tam na chodniczku pomiędzy częścią z samochodami a częściami bywa gostek z bagażnikami, szeklami, pasami itp.. Widziałem tam raz taki bagażniczek na kulę haka.kacper97 pisze:... cena około 2000zł przed wakacjami jest nie do przyjęcia...
I tu się problem zaczyna ... Przeważnie są na 2 czasem 3 tyle, że jak na 3 to i tak koło zapasowe na klapie przeszkadza, więc musi być na 4.TRAWOLT pisze: (ciach) a i nie wiem na ile rowerów był
nie bardzo rozumiem o co chodzikacper97 pisze:I tu się problem zaczyna ... Przeważnie są na 2 czasem 3 tyle, że jak na 3 to i tak koło zapasowe na klapie przeszkadza, więc musi być na 4.
Nie pisze tego z praktyki a z teorii wyczytanej w sieci![]()
to weź wprowadź w życie wersją low bogdetkacper97 pisze:Na dzień dzisiejszy haka nie mam, więc będzie na koło... Po wakacjach napisze czy się sprawdziłlub będę szukał zawiasów/klapy/mocowania zapasu/zapasu *
Może z tą 2 przesadziłem, ale nie chce zgubić mojego roweru
*-niewłaściwe skreślić.
to wstaw dwa bez koła, a trzeci za skręconym kołem 90 stopnikacper97 pisze:koło przeszkada w zamontowaniu roweru w pierwszym uchwycie .... teoretycznie pisze
Co do zdejmowania koła przedniego to w 2 rowerach tak jak piszesz zero problemu .... w 3 jest ... może nie bardzo duży ale wolałbym tego nie ruszaćtaki wybrakowany widelec mi się trafił
Ja tak robie zawsze. 3 pełnowymiarowe rowery górskie i 3 dorosłe osoby. Odpinam we wszystkich przednie koła i jest OK. Ostatnio nawet odkryłem , że do bagażnika wchodzą w szerz 2 górale z odpiętymi wszystkimi kołami, bez kładzenia kanapy.TRAWOLT pisze: a mianowicie, pożądne discoma dzieloną kanapę 2/3. Kładziesz szerszą część i masz trzy miejsca do siedzenia. Rowery wkładasz wzdłuż pojazdu w miejscu złożonej części. Żeby rowery nie leciały na 3-go pasażera do dobrze je spiąć jakimś pasem np. do rączki przy dachu nad oknem/drzwiami.
W przypadku gdyby nie wyrabiały rowery na długość to odkręcenie przedniego koła to zazwyczaj 2 minutki roboty i upychasz je między rowerami.
Za 3 pasażerem masz miejsce na bagaże - nawet do sufitu![]()
Ale to juz nie sa rowery tylko same ramy i kola oddzielnie.Lakoni pisze: że do bagażnika wchodzą w szerz 2 górale z odpiętymi wszystkimi kołami, bez kładzenia kanapy.
Utytłane. Jeszcze by sie tapicerka usmarowałaBroncosaurus pisze:ale rekawiczki sie juz nie zmiesciły
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości