u mnie ostatnio wywalaja rozne elementy losowo ze nie nadazam paczek z LS odbierac..

jutro sie odstresuje..Bedziesz Toroo na meczu ?
Moderator: Jerry
skoro jest to forum poswiecone rajdom to co robi tu Range Rover. W terenie uazem mozna go 2 objechac. Zreszta wystarczy popatrzec na inne tematy, wiekszosc dotyczy eksploatacji. Apeluje jeszcze raz, nie jestes zwolenikiem liftingu, nie pisz, nie lubisz radia w samochodzie to nie pisz ze zamontowanie najnowszej alpiny to bezmyslnosc itd.Tapeworm pisze:A ja koledze przypomnę, że to jest forum rajdy4x4 , a nie tuningowe... to tak byś się nie dziwił reakcjom
Wiem ze moze byc to trudne do zrozumienia, ale sa mezczyzni, miedzy nimi ja, ktorzy nie potrzebuja samochodu by poznac kobiete.Bukol pisze:O w mordę. Myślałem, że tylko Mercedesy 124 przerabia się na "okularniki". A tu klops. Pewnie pod podmiejską dyskoteką taki stjuningowany P38 zrobi furorętylko czy potencjalne nastoletnie "ofiary" się zorientują
Range Rover mój drogi to samochód z tradycjami, produkowany od roku 70tego do 95, na jego bazie powstają samochody do rempstów, przepraw i wypraw. Nawet nie motany classic, ma spore możliwości terenowe, zwłaszcza z vejtem pod maską. Po 95 roku, był p38 mimo iż zatracił sporo z możliwości poprzednika nadal da się nim turystycznie pojeździć, często całkiem efektownie.kwiateq0007 pisze: skoro jest to forum poswiecone rajdom to co robi tu Range Rover. W terenie uazem mozna go 2 objechac. Zreszta wystarczy popatrzec na inne tematy, wiekszosc dotyczy eksploatacji. Apeluje jeszcze raz, nie jestes zwolenikiem liftingu, nie pisz, nie lubisz radia w samochodzie to nie pisz ze zamontowanie najnowszej alpiny to bezmyslnosc itd.
jakim land roverem jezdzisz, ewentualnie jakiego posiadasz i od ilu lat?kwiateq0007 pisze:zajmijcie sie czyms innym, a nie generujecie posty bez tresci. Nie kazdemu ma sie podobac i nie kazdy ma wszystko rozumiec,
Widzisz wszystko by sie zgadzało, jesteśmy brudasy, kozojeby, nie stać nas na nowego RRa, więc zawistni jesteśmy. Tylko powiedz mi czym jest taki lifting? Przerabianiem starego na nowe. Nie stać ciebie lub autora tematu na nowego RRa? Cóż przykro nam, my sie z tym pogodziliśmy jeśli ty nie możesz to pozostaje ci tylko odkładać kasę do skarpetki, kiedyś może będzie cię staćkwiateq0007 pisze: Radze tez nie zwracac uwagi na innych forumowiczow ktorzy nie maja kasy na nowego RR i dlatego pisza ze nowe wygladaja kiepsko i sa syfiaste, wstyd i wiocha.
Skonfrontuje to z moimi odczuciami. Coraz więcej na drogach samochodów z ksenonami, niestety wiele z nich albo ma je źle ustawione, albo są to samoróbki zmontowane przez tunerów. Już średnio co drugie takie światła walą mi prosto w oczy, parę razy przez takie oślepienie mało pieszego nie wziąłem na maskę. Więc nie gadaj tu o bezpieczeństwie.kwiateq0007 pisze:Przednie swiatla xenonowe dlatego ze oprocz walorow estecznych wazna jest tez poprawa bezpieczenstwa, a te swiatla zdecydowanie lepiej swieca.
Wypowiadanie takich bredni w dziale LR pozostawiam bez komentarzakwiateq0007 pisze: A taki lekki lift wlasnego RR jest wlasnie wyrazem indywidualnosci i wiary w wolnosc jednostki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości