Proszę o poradę
Moderator: Jerry
- bacajr
-
- Kontaktowanie:
Polacy puszcza na miekkiem a u ukraincow kwestia szelestow miedzy 20 a 50 (UAH)chiquito83 pisze:a wiesz ile czekasz na twardy dowod? no? kupowales kiedys auto?ari9 pisze:Kupuje auto a nie taczki z złomem,a rejejestracja i oc załatwia się w jeden dzień.

Nubira wiecznie żywa
Dekarz herbu Łasica
Dekarz herbu Łasica
No to się dowiedziałeś. Najpierw dobrze poczytaj, a potem zadawaj tego typu pytania, tylko może bardziej konkretnie, z mniejszym rozrzutem ewentualnych możliwości. A tak na marginesie, jeśli niezdecydujesz się na jedną markę, to nic nie zdziałasz. Za dużo możliwości komplikuje sprawę
Jednakże powodzenia!!!!

Jednakże powodzenia!!!!

Wojtek
RR Classic 3.9i V8
BMW E39 525TDS Touring
GG: 4531885
RR Classic 3.9i V8
BMW E39 525TDS Touring
GG: 4531885
Co do kwestii papierów na kresce to miałem inne doświadczenia. Przejeżdzałem na świstku z Angoli, przeglądzie 0-wym i opłacie skarbowej. U Polaków zrobiło się zarąbiste zamieszanie, kserowanie , sprawdzanie nr-ów. Hajzel! Natomiast Ukraińcy wklepali tylko nr świstka , wypisałem te ichnie karteczki i hulaj dusza. Natomiast co do terminu kupna auta i wyjazdu w przeciągu 3 tygodni to da się rade. Miałem ten sam termin od momentu sprowadzenia defa za Angolii do wyjazdu na Ukraine. Zrobiłem wszystko z przekładką kiery i najwazniejszym rzeczami technicznymi oczywiście bez finasnsowania w jakieś szpeje. Bez najmniejszych problemów zrobiłem 3,5 tysia km-ów .Spoko da się radębacajr pisze:Polacy puszcza na miekkiem a u ukraincow kwestia szelestow miedzy 20 a 50 (UAH)chiquito83 pisze:a wiesz ile czekasz na twardy dowod? no? kupowales kiedys auto?ari9 pisze:Kupuje auto a nie taczki z złomem,a rejejestracja i oc załatwia się w jeden dzień.w zaleznosci od nastroju

AMG M35A2C 2 1/2 TON
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0