Herbu - Oto moja Karta Choroby
Moderator: Jerry
- Discotheque
-
Ja mam tylko jedna jedyna rade Herbu.
Pisz krotkie zwiezle posty bo za pare dni nikt nawet nie kliknie w watek ktory zalozysz bo bedzie przekonany ze beda tam setki linijek a wsrod nich jedne konkret.
Ja juz nie czytam zadnego Twojego postu bo mi sie szara masa w mozgu grzeje a pewnie chetnie bym pomogl w razie problemu.
Pisz krotkie zwiezle posty bo za pare dni nikt nawet nie kliknie w watek ktory zalozysz bo bedzie przekonany ze beda tam setki linijek a wsrod nich jedne konkret.
Ja juz nie czytam zadnego Twojego postu bo mi sie szara masa w mozgu grzeje a pewnie chetnie bym pomogl w razie problemu.
Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
No już dobrze, dobrze
Już mnie zawstydziliście, zmieniam avatar, juz wystarczy. Będe zadawał przemyślane pytania i przestanę się ekscytować rzeczami "które wszystkim wiadome są do lat":(
Czyli podsumowując to czego się właśnie nauczyłem:
Wymienić sprawdzone i wymienione płyny.
Wymienić wymieniony rozrząd.
Kupić kinetyka i hi-lifta mimo, że na bank będę jeździł z kimś kto ma bo sam za mało wiem.
Nie wymieniać pękniętych amortyzatorów bo to zbędny szpej.
Opuścić podniesioną przez poprzedniego właściciela budę. Jedziemy 2 cale w dół.
Broń boże nie montować ochrony podwozia bo dopiero się uczę więc lepiej wymieniać na bieżąco drążki i mosty.
Nie podniecać się LR bo i tak się zaraz zepsuje.
Obiecuję solennie - z ręką na kierownicy - że będę juz pisał tylko krótko, mądrze i na temat - tak jak Świerszczu na ten przykład.
Teraz idę sobie upuścić krew pękniętym amortyzatorem.
Oka, zamykamy temat ?

Już mnie zawstydziliście, zmieniam avatar, juz wystarczy. Będe zadawał przemyślane pytania i przestanę się ekscytować rzeczami "które wszystkim wiadome są do lat":(
Kupić kinetyka i hi-lifta mimo, że na bank będę jeździł z kimś kto ma bo sam za mało wiem.
Broń boże nie montować ochrony podwozia bo dopiero się uczę więc lepiej wymieniać na bieżąco drążki i mosty.
Obiecuję solennie - z ręką na kierownicy - że będę juz pisał tylko krótko, mądrze i na temat - tak jak Świerszczu na ten przykład.
Oka, zamykamy temat ?
Gucio, dzięki za wstawiennictwo (doceniam) ale uważaj bo i Ty zaraz oberwiesz 
A kto powiedział, że ma być poważnie? Ma być wesoło, to chyba po to ludzie kupują sobie LR a nie wybuchające Nissany czy inne Mitsu-sushi
Spokojnie panowie zanim znowu zacznie się nawalanka i zejdzcie już ze mnie cholera. Przysięgam, Boże święty, najświętsza Panienko, no przysięgam już będę pisał krótko, króciutko.

A kto powiedział, że ma być poważnie? Ma być wesoło, to chyba po to ludzie kupują sobie LR a nie wybuchające Nissany czy inne Mitsu-sushi

Spokojnie panowie zanim znowu zacznie się nawalanka i zejdzcie już ze mnie cholera. Przysięgam, Boże święty, najświętsza Panienko, no przysięgam już będę pisał krótko, króciutko.
ja kiedyś wtopiłem auto na całą noc jadąc z pracy do domu w garniturze i pantofelkach, bo wymyśliłem sobie skrót bo były korkiherbu pisze:Kupić kinetyka i hi-lifta mimo, że na bank będę jeździł z kimś kto ma bo sam za mało wiem.

więc przemyśl to dobrze, bo nierozłączki to są papużki a nie ludzie

a i zainwestuj sobie w jakieś napoje wyskokowe do samochodu - jak już ugrzęźniesz na dłużej to mogą się przydać

LR Rendzi stajla 

i znowu napisałeś to co Ty wiesz...., po co?herbu pisze:No już dobrze, dobrze![]()
Oka, zamykamy temat ?
pisz o tym czego nie wiesz.
....a co do formu pisania jak Świerszcz...., hmm jakby Ci tu powiedzieć

....pożywoim uwidzim - jak mawiają peruwiańskie plemiona koczowniczych rumunów.
Wyluzuj. I tak ostatecznie sam podejmujesz decyzje.
Jak uważasz że się nie spodobają Loży Szyderców to nie musisz się nimi chwalić... Tylko zeby potem nie było że nie ostrzegali.
Ja na ten przykład dałem się przekonać do rezygnacji z zakupu wyciągarki, ale osłony zakładam od razu.
Jak uważasz że się nie spodobają Loży Szyderców to nie musisz się nimi chwalić... Tylko zeby potem nie było że nie ostrzegali.

Ja na ten przykład dałem się przekonać do rezygnacji z zakupu wyciągarki, ale osłony zakładam od razu.

From all the things I've lost,
I miss my mind the most...
I miss my mind the most...
Si. Własnie czytałem Twego posta Jacek o ukrywaniu wyciągarkijacekwr pisze:Ja na ten przykład dałem się przekonać do rezygnacji z zakupu wyciągarki, ale osłony zakładam od razu.

Bocian zrobił przepiękny patent, na pewno widziałeś.
Ja nawet nie zastanawiam się na razie nad wyciagarką bo są ważniejsze rzeczy do zrobienia a zawsze ktoś jest kto pomoże - kiedyś ja pomogę komuś. Priorytet maja teraz osłony i amortyzatory + naturalnie płyny i dokładny przegląd auta. I napoje wyskokowe

a ja uważam że coś tak podstawowego jak kinetyk i minimum 2 szekle to raczej wypada mieć a nie liczyć na to że qmpel będzie miałherbu pisze: Kupić kinetyka i hi-lifta mimo, że na bank będę jeździł z kimś kto ma bo sam za mało wiem.
ja wolę być czochrany własnym kinetykiem jak się zerwie to będzie mój a nie qmpla
po drugie primo z opowiadań kolegi wiem że jest wielu, którzy biorą udział w zlotach itp mają zero szpeju albo im się nie chce dup. ruszyć z wklejonego samochodu co by bagażnik otworzyć nie mówiąc już o przyczepieniu szekli
jakoś Herbu nie wyglądasz na takiego
a czasami jeden kinety może nie wystarczyć i co wtedy>>>
kup taki zestawik max 300pln a będziesz niezależny no i nie będziesz liczył na tzw krzywy r.j
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Witam wszytkich (starych wyjadaczy i zupełnie nowych jak ja) LR jeszcze nie mam, ale decyzja zakupu powoli lecz systematycznie dojrzewa. Od jakiegoś czasu zaglądam na to forum by się jak najwięcej o DISCO dowiedzieć, posłuchać żeby być mądrym przed a nie po szkodzie. Podobnych do mnie pewnie kilku (co najmniej) się jeszcze znajdzie na pewno - każdy kiedyś zaczynał. A teraz do rzeczy:
HERBU - bądź wtrwały w ciągnięciu tego postu, fakt trochę przesadzasz z wylewnością ale ...
STARSZYZNA - nie bójcie się o serwer dla LR-przedszkolaków też się coś należy
HERBU - bądź wtrwały w ciągnięciu tego postu, fakt trochę przesadzasz z wylewnością ale ...
STARSZYZNA - nie bójcie się o serwer dla LR-przedszkolaków też się coś należy
na takiego off prosiaka co to tylko w samochodzie siedzi i czeka aż inni za niego coś zrobią:herbu pisze:Na jakiego nie wyglądam jpi?jpi pisze:jakoś Herbu nie wyglądasz na takiego
-ej chłopaki wkleiłem pomożecie
- pomozemy, a kinetyka masz, szekle
- nie mam tzn mam ale w bagażniku, przecie w błoto nie będę wychodził bo se mokasyny pobrudzę
- aha, a gdzie zaczepić szekle - gdzie masz zaczep???
- jaki zaczep?? nie wiem gdzie są poszukajcie
autentyk z wałcza troszku przejaskrawiony - pan brał udział w królu błota

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Jezus Maria Womarkwomark pisze: HERBU - bądź wtrwały w ciągnięciu tego postu, fakt trochę przesadzasz z wylewnością ale ...

jpi pisze:na takiego off prosiaka co to tylko w samochodzie siedzi i czeka aż inni za niego coś zrobią:

czyli się nie pomyliłemherbu pisze:jpi pisze:na takiego off prosiaka co to tylko w samochodzie siedzi i czeka aż inni za niego coś zrobią:Już się przełączyłem w tryb "defense" po tylu klapsach. No to miło, że tak uważasz. Nie, nie bawię się na krzywy ryj. Chętnie kupię kinetka, jesli miałbym go komuś uszkodzić. W kuklówce nie tak dawno był Test Jesienny i jako jeden z niewielu byłem w kaloszach więc więcej obcych szekli obsłużyłem niż sam się pobawiłem....ale chyba dlatego bardziej kręci mnie taki teren, gdzie ludzie się wspierają, pracują zespołowo i wespół w zespół rozkminiają wklejone graty niż rajdy i walka. Walka z błotem i syfem jak najbardziej
a tzw zjebki będziesz dostawał jeszcze jakiś czas, ja sie do tego przyzwyczaiłem zwłaszcza jak człek chce zrobić coś troszku inaczej
a snorekela masz

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
chłopaki zejdźcie z kolegi Herba,
nie chcecie czytać to nie czytajcie,
nie chcecie pisać to nie piszcie
"wolny kraj"
a jak ktoś chce coć zrobić dla "nowych"
i "przyszłych nowych" to nie jebcie go na wstępie
przecież nikt nie każe wam czytać każdego posta.
a co do przestrzegania zasad i regulaminu tego forum
niech pierwszy rzuci kamieniem kto jest bez winy
!!
to do Tych co w życiu kasztana nie zapuścili
HERBU aby tak dalej
!!
nie chcecie czytać to nie czytajcie,
nie chcecie pisać to nie piszcie
"wolny kraj"
a jak ktoś chce coć zrobić dla "nowych"
i "przyszłych nowych" to nie jebcie go na wstępie
przecież nikt nie każe wam czytać każdego posta.
a co do przestrzegania zasad i regulaminu tego forum
niech pierwszy rzuci kamieniem kto jest bez winy

to do Tych co w życiu kasztana nie zapuścili
HERBU aby tak dalej

LR DISCOVERY '91 200 Tdi