defender 90 300 czy 200
Moderator: Jerry
Pepek pisze:Były z oparciami więc disko odpada i wyglądały na oryginał. Poszukam na wiodącym na e.. w UK. A chodzi mi o opinie bo muszę córkę do tyłu przesadzić .A wolę żeby to w miarę bezpieczne było, bo jazda na tylnych ławeczkach bokiem to lipa:D
-Fajne robi firma Exmoor Trim
-składane na bok 116 funtów - montowane na ławce po zdjeciu poduszek
-specjalne dla dzieci Lock & Fold do 90 i 110 tek, również składane na bok
fotografie znajdziesz na strronie
www.landroverman.com
co do opinii to te L&F wydaja się najbezpieczniejsze i multifunkcyjne, nadają sie do wpinania kosza/kołyski od baby comfort np, potem fotelika dziecięcego i na końcu samej podkładki podpupnej z normalnym pasem bezp., no i są to oczywiście normalne wygodne fotele dla osoby dorosłej.
jest też sklep:
Trakkers of Slihhull, który ma fajna ofertę tego rodzaju siedzisk, adres gdzieś posiałem, ale łatwo znaleźć.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
Aby nie zakładać nowego tematu to ponieważ tu było troche o fotelach z tyłu to ja mam pytanie od czego można włożyć rozsądne
fotele do przodu do Defa 90
Te z katalogu Bearmah'a widziałem i te na stronie LS też
może jakięś inne opcje
dla ułtwienia dodam że miło by było gdyby były wygodne
i szybkoschnące 

Rebeka z TLC jeździ Lexusem w terenie i nawet z nią jeździłem całkiem parę razy i po poligonie żelaznej po jurze i na saharze była itd . ma już przerobionego
tak napisałem, bo nie bardzo rozumiem greps z lexsusem, przecież toyota lc 100 to o ile pamiętam handlowa nazwa lexusa też jakoś tak.
yyy.. od razu zaznaczam, że na ryżu to się średnio mało znam.

tak napisałem, bo nie bardzo rozumiem greps z lexsusem, przecież toyota lc 100 to o ile pamiętam handlowa nazwa lexusa też jakoś tak.
yyy.. od razu zaznaczam, że na ryżu to się średnio mało znam.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-