Coś mi brzęczy DISCO 200tdi
Moderator: Jerry
No ja często dostaję na CymBałradiu zapytanie o misiaczki i inne krokodyle rozpoczynające się od cyt."kolego z żółtego dżipa..."sbb pisze:d. wziąc pędzel i olejną napisać na samochodzie:
"DO KURWY NĘDZY TO NIE JEST DŻIP!"
czy tez może
e. olac takie pytania bo zawsze tak bedzie ze mojego landrovera od dżipów beda wyzywać?
słowo dżip - synonimem słowa terenówka niestety....
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
dokładnie i nie przykładać do tego żadnych emocji, w końcu nikt nie ma obowiązku się na wszystkim znać.bredfan pisze:słowo dżip - synonimem słowa terenówka niestety....
Mój przykład z wczoraj. W środę wstawiłem disco do najbliższego zwykłego elektryka, żeby w końcu naprawić dmuchawę. Miałem odebrać w czwartek po robocie. Rano w czwartek telefon: "panie niech pan zabierze tego dzipa, bo ja się nie podejmuję, za dużo roboty"

LR Rendzi stajla 

Re: Coś mi brzęczy DISCO 200tdi
A propos tego brzęczenia. Co prawda mam Disco I 300, ale miałem to samo.gori pisze:Maszyna: Disco I 200 tdi
...cos mi brzęczało, uznawałem to za objaw normalny...
Też mi coś brzęczało. Okazało się, że to moja żona brzęczała, że "po ch...j sprzedałem Peugeota ze szklanym dachem i przesiadłem się do tego badziewia z tapicerką w kolorze kociej kupy" (to są jej słowa, nie moje). Miałem dwa wyjścia, wysadzić ją z auta albo dać pojeździć. No i poszalała baba w terenie trochę i auto polubiła.
Teraz już mi nic nie brzęczy.

Pozdr!
LR Discovery TD5 - ma już nowego właściciela 

Ja grzecznie tlumacze ze jest taka stara tradycja ktora nakazuje z liscia wyplacac kazdemu kto LR-a dzipem nazywa.bredfan pisze:No ja często dostaję na CymBałradiu zapytanie o misiaczki i inne krokodyle rozpoczynające się od cyt."kolego z żółtego dżipa..."sbb pisze:d. wziąc pędzel i olejną napisać na samochodzie:
"DO KURWY NĘDZY TO NIE JEST DŻIP!"
czy tez może
e. olac takie pytania bo zawsze tak bedzie ze mojego landrovera od dżipów beda wyzywać?
słowo dżip - synonimem słowa terenówka niestety....
"najwiekszym nieszczęściem jest szczęśliwe małżeństwo..maleją szanse na rozwód" M. Kundera