Moderator: Jerry
Ten diesel z tojki to podobno lubi się zatrzeć na megastromiznach (wiem, wiem większość mówi że to bzdura, ale niektórzy to potwierdzają, więc coś w tym musi być), poza tym byle kto go nie naprawi. A w rzeszowie serwis toyoty to hmm jakby to powiedzieć... Gdybym miał za ich rzetelność dać sobie rękę obciąć - to bym już ręki nie miałTapeworm pisze:z Damianem się zgodzić muszę, uturbiony 3 litrowy diesel w toyce, przemawia w kategorii moc do masy przeważa na stronę toyoty, widać zwłaszcza na piaskuDamian pisze:(...)![]()
@busz jeśli masz sprawdzony serwis toyoty, to przemyśl to poważnie, bo z serwisowanie LRów bardzo różnie bywa(zwłaszcza jeśli chodzi o nerwy i kasę), a i napisz skąd jesteś
To auto to była ósma plaga egipska. Silnik się zatarł na krótkiej przejażdżce. Kilka tygodni po kapitalce przez szabelkę wylało się jakieś masło. Jadąc kiedyś do klienta pękło tłoczysko-teleskop. Do klienta dojechałem ale na nowiuteńkim parkingu została gigantyczna, tłusta, zielona plama...zax pisze: No ja nie zdzierże. Co masz do XMa? Miałem 3,0 V6 12 zaworowego. Nic tam nie ciekło, tym bardziej nie pękało ani nie ukręcało się! Co Ty za padło kupujesz i potem porównujesz?
Pozdrawiam.
Tak powstają legendy...Jak ktoś dba, żeby olej był w odpowiedniej ilości (równo na kresce max na bagnecie), to nic się nie wydarzy.busz pisze: Ten diesel z tojki to podobno lubi się zatrzeć na megastromiznach (wiem, wiem większość mówi że to bzdura, ale niektórzy to potwierdzają, więc coś w tym musi być), poza tym byle kto go nie naprawi.
xantie się nie psuły, xm i cx się sypały, kiedyś nawet dostałem prawie całe zawieszenie po gościu który się wk....ł na maxa i wymienił cały zawias w xmie na peugetowski z 605 bo już nie zdzierżył.robert_smoldzino pisze:@busz to chyba jakiegos mega-pecha masz, moze faktycznie nie kupuj landrynki
kupilem xantie z ebaya (za grosze), przejechalem nia 40k mil i nic, teraz resource sie jej konczy generalnie i chyba kupie nastepna - cudowny samochod
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości