słabo szukałeś...shreq69 pisze:Ta łatwo powiedzieć , krakowskie sklepy moto sprowadzą 2-3 tygodni!
www.lr.pl
przynajmniej trzy sztuki na stanie...

Moderator: Jerry
słabo szukałeś...shreq69 pisze:Ta łatwo powiedzieć , krakowskie sklepy moto sprowadzą 2-3 tygodni!
" A ja znam jednego szynkarz który umie wypierdzieć hymn Kiedy ranne wstają zorze, a po za tym jest całkiem normalnym człowiekiem ma żonę i babkę dotkniętą paraliżem"darkman pisze:sbb pisze:ktos słucha jeszcze takich starych kapel?
czy julietka to dziewczyna?
.. btw oc.
-nie próbowałem, ale byłem na takim performence w fabryce trzciny, jak gośćnabierał odbytem i chlastał na płótno z rury wzorem w malwy malowanem.
-chcesz fotę jak mnie józek odprowadza na lotnisko przed wyjazdem do oceanii ?
Nie chce mi się lecieć do półki ale ja głosuję że Sapek. W trylogi hucyckiej - jakoś tak Reinmar i jakaś drukarnia mi sie kojarzy. Ale mogę sie mylićPtak pisze: " A ja znam jednego szynkarz który umie wypierdzieć hymn Kiedy ranne wstają zorze, a po za tym jest całkiem normalnym człowiekiem ma żonę i babkę dotkniętą paraliżem"
No Cwaniaczki kto napisał
Proste, Ptak to napisał, przecież wszyscy widzą Ptak napisałPtak pisze: " A ja znam jednego szynkarz który umie wypierdzieć hymn Kiedy ranne wstają zorze, a po za tym jest całkiem normalnym człowiekiem ma żonę i babkę dotkniętą paraliżem"
No Cwaniaczki kto napisał :)21
Choc trudno w to uwierzyc, wlasnie tak jestDiscotheque pisze:Sypanie i lanie glutow do chlodnicy to nie jest dobre kung-fu.
Macie po drodze pompe wody, nagrzewnice, kanaly wodne w glowicy i takie tam waskie przekroje. Myslicie ze musztarda to nanotechnologia i perfekcyjnie precyzyjnie osadzi sie tylko i wylacznie w dziurze w chlodnicy?
Wlasnie te wynalazki to najgorszy glut, zamulaja chlodnice (i silnik sie przegrzewa) i nagrzewnice (i zimno w aucie). A na kawie i musztardzie mozna jezdzicAwaryjnie sa specjalne proszki utwardzajace sie w kontakcie z powietrzem czyli przy miejscu sikania z dziurki ale to awaryjnie zeby dojechac do domu.
No tak też zrobiłem-rdzeń i lamelki również gwarancja 12mieś. bez musztardy, chrzanu ,keczapu,kawy itp. tylko tej marchewki szkodamephi pisze:Gościu a tam u Was w Krakowie, to nowych rdzeni nie wstawiają ?shreq69 pisze:witam! wyciągnołem dzisiaj chłodnice - a raczej to co z niej zostało i zastanawiam się czy jest sens naprawiać czy kupić nową(gdzie i ile może kosztować?) a może używke . disco94-300tdi
Ja też kombinowałem żeby jakąś używkę wstawić w końcu zrobiłem
nowy rdzeń Nissensa. Patrol=duża chłodnica=650PLN
Tyle mam do powiedzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości