niekoniecznie amor, niekoniecznie poducha
Moderator: Jerry
Dzis byl dzien weryfikacji. Kupilem poduszke uzywke w bdb cenie. Stara okazalo sie, ze ma dziurke jak czubek szpilki. Po wymianie Disco poczatkowo nie chcial zaakceptowac przeszczepu i juz myslalem, ze jednak to cos innego. No ale za chwile kompresor zaczal terkotac i autko wrocilo do zdowia. Wielkie dzieki dla Maristeza za sugestie z prv i dla JarkaM za cenny adres - przyda sie.
- JarekM
-
- Kontaktowanie:
Za ile kupiłeś uzywaną poduszkę i gdzieharakiri pisze:Dzis byl dzien weryfikacji. Kupilem poduszke uzywke w bdb cenie. Stara okazalo sie, ze ma dziurke jak czubek szpilki. Po wymianie Disco poczatkowo nie chcial zaakceptowac przeszczepu i juz myslalem, ze jednak to cos innego. No ale za chwile kompresor zaczal terkotac i autko wrocilo do zdowia. Wielkie dzieki dla Maristeza za sugestie z prv i dla JarkaM za cenny adres - przyda sie.

JarekM
Discovery 2 Td5, '1999
GG:1390529

Discovery 2 Td5, '1999

190pln na alledrogo przesylka doszla w 1 dzien i jutro moge konczyc trase http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=53678JarekM pisze:Za ile kupiłeś uzywaną poduszkę i gdzieharakiri pisze:Dzis byl dzien weryfikacji. Kupilem poduszke uzywke w bdb cenie. Stara okazalo sie, ze ma dziurke jak czubek szpilki. Po wymianie Disco poczatkowo nie chcial zaakceptowac przeszczepu i juz myslalem, ze jednak to cos innego. No ale za chwile kompresor zaczal terkotac i autko wrocilo do zdowia. Wielkie dzieki dla Maristeza za sugestie z prv i dla JarkaM za cenny adres - przyda sie.
- JarekM
-
- Kontaktowanie:
no to faktycznie cena super.harakiri pisze:190pln na alledrogo przesylka doszla w 1 dzien i jutro moge konczyc trase http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=53678JarekM pisze:Za ile kupiłeś uzywaną poduszkę i gdzieharakiri pisze:Dzis byl dzien weryfikacji. Kupilem poduszke uzywke w bdb cenie. Stara okazalo sie, ze ma dziurke jak czubek szpilki. Po wymianie Disco poczatkowo nie chcial zaakceptowac przeszczepu i juz myslalem, ze jednak to cos innego. No ale za chwile kompresor zaczal terkotac i autko wrocilo do zdowia. Wielkie dzieki dla Maristeza za sugestie z prv i dla JarkaM za cenny adres - przyda sie.
jak ja szukałem na szybko czegoś, to akurat nie było, albo po 700/szt.

JarekM
Discovery 2 Td5, '1999

Discovery 2 Td5, '1999

Też przeszedłem operację wymiany poduszek.
Nawet z Olem kiedys dyskutowałem na temat zasadnosci takowej operacji.
Miał rację
, pomimo ze poduszka w opcji podniesionej na max trzymała cisnienie nawet i dwa dni, to po ruszeniu autem i przejściu poduch w tryb jazdy na szosie zaraz padała. To samo sie działo jak do autka wsiadło wiecej niz dwie osoby.
Wymieniłem czujniki - na nic - to samo
Wymieniłem poduchę (jedną) i było ok bo dwa dni póżniej padła druga
Ten sam scenariusz - przy napompowaniu na max było ok, po ruszeniu opadał na jedną stronę
Wymieniłem druga poduchę i jest ok, a jaki komfort
Za to padł reduktor ([cenzura])
Ale dlaczego tak się dzieje to nie mam pojęcia
Nawet z Olem kiedys dyskutowałem na temat zasadnosci takowej operacji.
Miał rację

Wymieniłem czujniki - na nic - to samo
Wymieniłem poduchę (jedną) i było ok bo dwa dni póżniej padła druga

Ten sam scenariusz - przy napompowaniu na max było ok, po ruszeniu opadał na jedną stronę

Wymieniłem druga poduchę i jest ok, a jaki komfort

Za to padł reduktor ([cenzura])

Ale dlaczego tak się dzieje to nie mam pojęcia

LAND ROVER DISCOVERY II 4,0V8, UAZ 469
Poduchy dobre sa. Mnie sluza m.in. do wpedzania w kompleksy kolegow ownerow innych aut. Po jezdzie ze mna jak sie przesiadamy do ichnich wszyscy mowia to samo zdanie " Jakies twarde to moje auto"HUSKYTEAM pisze:Wydaje mi się, czy omija mnie część zabawy pod tytułem "rzeźba w g..nie" dzięki temu, że powożę wersją "evo 1" bez żadnych poduch?