a łuski?Saphira pisze:nic mi nie wypadło
bo smoki chyba mają łuski?
to mogłoby tłumaczyć Twą oziębłość i obojętność

normalnie to zły znak

taa, nawet wiem w kogo będziesz celowaćSaphira pisze:ale kulki moga się przydac do procy....

Moderator: Jerry
nie no żadnych atrakcyjnych, powabnych, zachęcających, wabiących ... nie ma łerafanti pisze:A tu są zdjęcia: http://picasaweb.google.com/rafal.fanti/Disco
to wiedzial bys ze zna wartosc bezpiecznika i wie jaki kupic tylko niewie gdzie , gdybys mial doswiadczenie w elektryce to wiedzial bys ze takie bezpieczniki wystepowaly w grupie vw wiec powiedzal bys zeby wlasnie tam poszukal a nie jakies pretensje dziwne i bezsensowne wytaczalw dziennym świetle ujawnił się napis 50A
Oczywiscie zgadzam sie z Toba drogi kolego ze nieuprzejmie niezauwazylem twojej pomocy w kwestji fusible link-ow ktora na tymze forum raczyles wszystkim userom LR okazac w postaci calego topica , jednakze niewynikalo to z mojej zlej woli lecz przegapieniem tak fundamentalnej kwestji . Mimo wszystko niechodzilo w tym temacie o fusible link tylko o wydumke stworzona w tym danym pojezdzieArtur Kamiński pisze:...
A jeśli chodzi o niezauważanie, to również byłeś nieuprzejmy niezauważyć, że pomogłem troszkę koledze, a mam nadzieję że i innym kolegom, założonym przeze mnie innym tematem o epokowym znaczeniu w kwestii fusibli.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość